Cold Smoked Cheese Recipe

Κρύο καπνιστό Τυρί Συνταγή



Σήμερα θα χρησιμοποιήσουμε τον καπνιστή Bradley για το Cold Smoke Setup. Θα σας δείξω πώς το δημιουργούμε με αυτόν τον τρόπο αν θέλετε να καπνίσετε λίγο τυρί και τότε θα σας δείξω αυτό που πήραμε σε ένα Bradley. Κρατήστε τα βήματα χαμηλά και επωφεληθείτε από τις κρύες μέρες. Και αν όχι, χρησιμοποιήστε πάγο στον καπνιστή σας σε μια προσπάθεια να διατηρήσετε τα temps γύρω στο 90F (32.2C). Καπνός για περίπου 5-6 ώρες. Η γεύση είναι απλά εκπληκτική.

Ingredients

Bradley Smoker με κιτ προσαρμογέα ψυχρού καπνού

Μπλοκ τυριών

Preparation

Θα χρειαστείτε ένα Κιτ προσαρμογέα κρύου καπνίσματος Bradley για αυτή τη συνταγή.

Έχουμε το τυρί στον κρύο θάλαμο καπνίσματος για 5 ώρες και 35 λεπτά και η θερμοκρασία εκεί είναι 75°F (23.9°ΝΤΟ).

Μην υπερβαίνετε τους 90°F (32.2°Γ) και θέλετε να το καπνίσετε για περίπου 6 ώρες για να πάρετε πολύ ωραία κομμάτια από ήπιο τσένταρ, αιχμηρό τσένταρ, μοτσαρέλα, ελβετικό τυρί, τυρί τζακ κ.λπ.

Check-in στις 2 ώρες - σε αυτό το σημείο, θα είχατε χρησιμοποιήσει περίπου 5 μπισκότα Apple (20 λεπτά το καθένα - 1 ώρα 40 λεπτά συνολικά).

Η θερμοκρασία στο εσωτερικό θα ήταν περίπου 69°F (20.6°ΝΤΟ).

Κρύος καπνός για άλλα 2 ½ ώρες για άλλο check-in.

Καπνίζετε για άλλα 30 λεπτά και αφαιρείτε το τυρί (περίπου 5 ώρες καπνός συνολικά).

Συνταγή Από: Το μαγείρεμα του Miguel με τη φωτιά

μήλο
 Ξύλο

Μπισκετάκια Apple για Bradley Smokers

Ένα ελαφρύ, φρουτώδες και ελαφρώς γλυκό άρωμα καπνού που συνδυάζεται με πουλερικά, βοδινό, χοιρινό, αρνί και τυρί.

Shop Now