Easy Smoked Pepperoni Recipe

Εύκολο καπνιστό Πεπερόνι Συνταγή



Αυτή είναι πραγματικά μια πολύ εύκολη συνταγή πεπερόνι, που μπορείτε να φτιάξετε στο φούρνο ή στον καπνιστή. Αφήστε το κόκκινο πιπέρι, αν το επιθυμείτε. Μπορείτε να γεμίσετε σε φυσικό γουρούνι ή ινώδη περιβλήματα. Ωστόσο, προτιμώ να χρησιμοποιώ περιβλήματα 38 - 42mm. Φυσικά, μπορείτε να το κάνετε στο φούρνο, αλλά αυτή είναι μια μεγάλη ευκαιρία για να χρησιμοποιήσετε τον καπνιστή Bradley και να έχετε εξαιρετικά αποτελέσματα. Μην λουτρήσετε κρύο νερό. Ψύξτε και στη συνέχεια κόψτε λεπτή. Ψύξτε για έως και 2 εβδομάδες ή παγώστε για μεγαλύτερη αποθήκευση.

Ingredients

2 κιλά άπαχο μοσχαρίσιο κιμά (85% άπαχο ή πιο άπαχο)

1 κουταλάκι του γλυκού υγρό άρωμα καπνού (προαιρετικά)

2 Κγ αλεσμένο μαύρο πιπέρι

2 κουταλάκι του γλυκού σιναπόσπορο

2 κουταλάκι του γλυκού θρυμματισμένος σπόρος μάραθου

1 προς 2 κουταλάκι του γλυκού τριμμένη κόκκινη πιπεριά (κατά το γούστο σας)

½ κουταλάκι του γλυκού σκόρδο σε σκόνη

1 κουταλάκι του γλυκού πάπρικα

½ κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη

2 Γεμάτα κουταλάκια του γλυκού Αλάτι Morton's Tender Quick πολυμερισμού

Preparation

Για φούρνο ή καπνιστή.

Συνδυάστε τα καρυκεύματα και το κρέας και ανακατέψτε καλά, χρησιμοποιώντας τα χέρια. Σκεπάζουμε και βάζουμε στο ψυγείο για 48-72 ώρες.

Πλάθετε το κρέας σε δύο μακριά κούτσουρα ή ρολά. Τοποθετήστε μια σχάρα (ή ταψί/φύλλο με αποστράγγιση) σε ένα φύλλο μπισκότων και βάλτε τα κούτσουρα στη σχάρα.

Ψήνουμε στους 180ºF έως 200ºF για 8 ώρες, περιστρέφοντας τα κούτσουρα κάθε 2 ώρες. Θέλετε ένα IT του κρέατος στα 165ºF (προσοχή να μην παχύνει).

Τα κούτσουρα θα είναι έντονο ροζ όταν τελειώσουν και θα πρέπει να είναι αρκετά στεγνά και σταθερά.

Σκουπίστε το περιττό λίπος και αφήστε το κρέας να κρυώσει. Μην κάνετε μπάνιο με κρύο νερό. Ψύξτε και μετά κόψτε σε λεπτές φέτες. Βάλτε το στο ψυγείο για έως και 2 εβδομάδες ή καταψύξτε για μεγαλύτερη αποθήκευση.