Pulled pork sandwich on plaid tablecloth

Καλύτερα καπνιστό Τραβηγμένο χοιρινό Συνταγή



Σχεδόν όλοι όσοι έχουν καπνιστή λατρεύουν να φτιάχνουν χοιρινό κρέας. Γι' αυτό ειδικά για το χοιρινό κρέας προσπαθούμε να βεβαιωθούμε ότι έχετε πολλές συνταγές για να διαλέξετε, όταν επισκέπτεστε την ενότητα Συνταγές του ιστότοπου Bradley Smoker.

Ingredients

Περίπου 3 κιλά χοιρινό πισινό

Για άλμη:

½ φλιτζάνι μελάσα

350 g αλάτι kosher

6 φλιτζάνια νερό

Για ξηρό τρίψιμο:

1 κουταλιά της σούπας σκόρδο σε σκόνη

1 κουταλάκι του γλυκού κρεμμύδι σε σκόνη

1 κουταλιά της σούπας πάπρικα

1 κουταλιά της σούπας καγιέν

½ κουταλάκι του γλυκού αλεσμένο σπόρο γλυκάνισου

1 κουταλάκι του γλυκού αλεσμένο μαραθόσπορο

2 κουταλάκια του γλυκού κύμινο

Preparation

Διαλύουμε το αλάτι και τη μελάσα σε νερό.

Βυθίστε το χοιρινό πισινό σε άλμη.

Σκεπάζουμε το δοχείο και το βάζουμε στο ψυγείο για μια νύχτα.

Μετά από άλμη για 12 ώρες, αφαιρέστε από την άλμη και στεγνώστε.

Συνδυάστε τα συστατικά για ξηρό τρίψιμο σε ένα μικρό μπολ.

Τρίψτε ομοιόμορφα πάνω από το χοιρινό πισινό.

Προθερμάνετε το καπνιστή με μπισκότα Hickory Bradley στους 210°F και τοποθετήστε το χοιρινό πισινό στο καπνιστή.

Μετά από 6 ώρες, ελέγξτε για ετοιμότητα. Αν το κρέας σκίζεται εύκολα όταν το τραβάτε με ένα πιρούνι, τότε είναι έτοιμο!

Αφήστε να ξεκουραστεί για 1 ώρα.

Ξεκολλάμε το κρέας με πιρούνια και σερβίρουμε!

Αγριοκαρυδιά
 Ξύλο

Hickory Bisquettes για Bradley Smokers

Η έντονη και γλυκιά γεύση των Bisquettes Hickory το καθιστά ένα από τα πιο δημοφιλή ξύλα για κάπνισμα και συνδυάζεται ιδιαίτερα με πουλερικά, βοδινό, χοιρινό, κυνήγι, υδρόβια πτηνά, ξηρούς καρπούς και τυρί.

Shop Now