Καπνιστό Gummy Bear Brats
Ναι, τα μάτια σου δεν παίζουν κόλπα σε σας. Αυτή είναι μια συνταγή για τους καπνιστές αρκούδες. Όταν είπα στον φίλο μου τι έκανα, ανέφερε κάτι για να χάσει το μυαλό μου! Μπορεί να έχει χρησιμοποιήσει διαφορετικές λέξεις. Το πράγμα που πούλησε όλη αυτή την ιδέα ήταν μια θέση που είπε: "Έχω σερβίρει μικρά smokies και κεφτεδάκια με ζελέ σταφυλιών πάνω τους!" Παρουσιάστηκα την ιδέα στην κόρη μου και δήλωσε: Ω κόλαση ναι, φτιάξτε αυτά, μπαμπά! Και εδώ είναι. Τα παιδιά έπρεπε να τα έχουν για δείπνο απόψε. Έτσι ψήνω 4 από αυτούς. Ο Sorta κατέληξε με ελβετικά brats! Οι τρύπες στα brats μου διαμορφωμένα σαν κολλώδη αρκούδες. Μεγάλη γεύση brat με τσέπες γλυκύτητας σε αυτά. Μπορείτε επίσης να παγώσετε μερικά και να τα καπνίσετε αργότερα.
Ingredients
4 λίβρες. Χοιρινό κιμά
1 λίβρα. Μοσχαρίσιος κιμάς, κοτόπουλο ή γαλοπούλα
1/4 φλιτζάνι ψίχουλα ψωμιού
2 αυγα
5 κουταλάκια του γλυκού αλάτι
1 φλιτζάνι γάλα
1 1/2 κουταλάκι του γλυκού λευκό πιπέρι
1/2 κουταλάκι του γλυκού κρεμμύδι σε σκόνη ή 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1/2 κουταλάκι του γλυκού mace
1 κουταλιά της σούπας. ειδικό συνδετικό κρέας
1 φλιτζάνι Gummy bears
Preparation
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά εκτός από gummy bears και ανακατεύουμε μέχρι να δέσει. Στη συνέχεια, προσθέστε τα gummy bears, ανακατέψτε απαλά, βάλτε τα σε φυσικά κουτιά και συνδέστε τα σε λουκάνικα.
Προθερμάνετε το καπνιστή στους 250 βαθμούς. Βάλτε το λουκάνικο στο καπνιστή χρησιμοποιώντας μεσαίες σχάρες.
Καπνίζετε με 4 τσέπες από το αγαπημένο σας ξύλο και συνεχίζετε το μαγείρεμα για συνολικά δύο ώρες.
Τραβήξτε έξω από τον καπνιστή και αφήστε το να ξεκουραστεί για αρκετά λεπτά. Μετά απολαύστε.
Ψύξτε ή καταψύξτε επιπλέον λουκάνικα για μελλοντική χρήση.
Πρόσθετες πληροφορίες:
Ο συνολικός χρόνος καπνίσματος/μαγειρέματος θα πρέπει να είναι επαρκής, αλλά εάν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε μια ένδειξη εσωτερικής θερμοκρασίας, συνιστώνται οι ακόλουθες θερμοκρασίες:
- Μοσχάρι και χοιρινό: 152°F/160°F
- Κοτόπουλο και γαλοπούλα: 160°F/165°F