Καπνιστό Σκωτσέζικα αυγά
Αυτά τα καπνιστά Scotch Eggs είναι το πιο εκπληκτικό κέρασμα.
Ingredients
Λουκάνικο κρέας (80-100g ανά αυγό)
Αυγά μεγάλης βοσκής
Αγαπημένο τρίψιμο – χρησιμοποιήσαμε:2 κσ Αλάτι
1 κουταλάκι του γλυκού χοντρό τριμμένο μαύρο πιπέρι
1 κουταλάκι σκόρδο σε σκόνη
1 κουταλάκι του γλυκού Κρεμμύδι σε σκόνη
1 κουταλάκι του γλυκού πάπρικα
Καστανή ζάχαρη
1 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα σε σκόνη
1 κουταλάκι του γλυκού αποξηραμένο φασκόμηλο
1 κουταλάκι του γλυκού μαραθόσποροι
Preparation
Μέθοδος:
Βράζουμε τα αυγά για περίπου. 6 λεπτά. Αυτό είναι το πιο δύσκολο κομμάτι, να αποκτήσεις τον τέλειο κρόκο.
Αφαιρέστε τα αυγά και βάλτε τα σε ένα μπολ με παγωμένο νερό για να σταματήσει η διαδικασία ψύξης και να χτυπήσετε το κέλυφος για εύκολο ξεφλούδισμα.
Αφήστε στην άκρη για τουλάχιστον 30 λεπτά ή μέχρι να είστε έτοιμοι να τα χρησιμοποιήσετε.
Σε ένα φύλλο μεμβράνης κόψτε το κρέας του λουκάνικου σας και πιέστε σε ένα μεγάλο επίπεδο κύκλο, πάχους περίπου 5 χιλιοστών και αρκετά μεγάλο ώστε να τυλιχτεί γύρω από το αυγό.
Τοποθετήστε το αυγό στη μέση του δίσκου με κρέας λουκάνικου και τυλίξτε το αυγό, χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά σας για να λειάνετε τις αρθρώσεις.
Κυλήστε το αυγό στα χέρια σας για να βεβαιωθείτε ότι έχετε μια ωραία στρογγυλή μπάλα.
Ρίξτε το τρίψιμο της επιλογής σας σε ένα πιάτο και κυλήστε απαλά κάθε αυγό σκωτσέζικου στο τρίψιμο για να βεβαιωθείτε ότι έχει επικαλυφθεί ελαφρά και ομοιόμορφα παντού.
Κεράσι
Ξύλο
Τα μπισκότα κερασιού παρέχουν ένα ήπιο, γλυκό και φρουτώδες άρωμα ιδανικό για το κάπνισμα πουλερικών, ψαριών, θαλασσινών, μοσχάρι, χοιρινό, αρνί, υδρόβια πτηνά, λαχανικά και τυρί.
Shop Now