smoked food, smoked herbed sausages

Καπνισμένο βοτάδιο Λουκάνικα



Είτε απλά τα μαγειρεύετε στη σχάρα, είτε τα προσθέστε σε ένα πλούσιο στιφάδο, αυτοί οι σύνδεσμοι είναι ένα βήμα από τα λουκάνικα που αγοράστηκαν από το κατάστημα. Δοκιμάστε να φτιάξετε αυτά τα αλμυρά σπιτικά λουκάνικα για τα τρόφιμα άνεσης που είναι γεμάτα γεύση!

Ingredients

2 κιλά χοιρινό πισινό

½ φλιτζάνι ψιλοκομμένο κρεμμύδι

3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες

3 κουταλιές της σούπας φρέσκο μαϊντανό, ψιλοκομμένο

1 κουταλιά της σούπας φρέσκο δεντρολίβανο, ψιλοκομμένο

½ κουταλάκι του γλυκού καγιέν

2 κσ αλάτι

1 κουταλάκι πιπέρι

Περίβλημα γουρουνιού

Μπισκότα Bradley Smoker Hickory

Preparation

Τρίψτε το χοιρινό πιτσιρίκι.

Ανακατεύουμε κιμά χοιρινό με μπαχαρικά, κρεμμύδι και σκόρδο.

Μουλιάστε το περίβλημα του γουρουνιού για 30 λεπτά, στραγγίστε το και στη συνέχεια ξεπλύνετε με φρέσκο νερό.

Γεμίστε το κρέας λουκάνικου στο φυσικό περίβλημα του γουρουνιού.

Περιστρέψτε σε συνδέσμους.

Αποστειρώστε μια βελόνα ή καρφίτσα ραψίματος σε βραστό νερό και τρυπήστε τυχόν τσέπες αέρα στο λουκάνικο.

Στεγνώστε το λουκάνικο με μια καθαρή πετσέτα κουζίνας ή αφήστε το κρεμασμένο σε δροσερό και στεγνό μέρος για μια ώρα.

Καπνίζετε με μπισκότα Hickory (ή τη γεύση της επιλογής σας) μεταξύ 140-160°F, μέχρι να επιτευχθεί εσωτερική θερμοκρασία 160°F.

Τοποθετήστε το σε παγόλουτρο αμέσως αφού το βγάλετε από το καπνιστή.

Αγριοκαρυδιά
 Ξύλο

Hickory Bisquettes για Bradley Smokers

Η έντονη και γλυκιά γεύση των Bisquettes Hickory το καθιστά ένα από τα πιο δημοφιλή ξύλα για κάπνισμα και συνδυάζεται ιδιαίτερα με πουλερικά, βοδινό, χοιρινό, κυνήγι, υδρόβια πτηνά, ξηρούς καρπούς και τυρί.

Shop Now