Mesquite Smoked Pork Chops

Mesquite Smoked Χοιρινές μπριζόλες



Αυτές οι μπριζόλες χοιρινού κρέατος Mesquite είναι ακαταμάχητες. Πάρτε τα πάνω από την κορυφή κάνοντας τους με mesquite bisquettes.

Ingredients

6 Χοιρινές μπριζόλες στο κέντρο

¼ φλιτζάνι αλάτι kosher

⅓ Φλιτζάνι καστανή ζάχαρη

2 κουταλιές της σούπας μαύρο πιπέρι

1 κουταλιά της σούπας θυμάρι

1 κουταλιά της σούπας φασκόμηλο

2 κουταλιές της σούπας σκόρδο σε σκόνη

1 κουταλιά της σούπας καγιέν

Μπισκετάκια με γεύση Bradley – Μεσκίτι

Preparation

Προθερμάνετε το καπνιστή στους 225 – 250°F με μπισκότα με γεύση Mesquite.

Ανακατεύουμε τα υλικά για τρίψιμο.

Καλύψτε όλες τις πλευρές της χοιρινής μπριζόλας με το τρίψιμο.

Καπνίζετε χοιρινές μπριζόλες για 1½ έως 2 ώρες.

Σερβίρετε ζεστό.

Συνταγή: Lena Clayton

Είδος μιμόζας
 Ξύλο

Μπισκετάκια μεσκίτι για Bradley Smokers

Ως το πιο δυνατό από τα ξύλα καπνιστών, συμπληρώνει τέλεια τα πλούσια κρέατα όπως η μπριζόλα, η πάπια και το αρνί με τη πιο δυνατή, ελαφρώς πιο γλυκιά και πιο λεπτή γεύση από το Hickory.

Shop Now