Mesquite Smoked Χοιρινές μπριζόλες
Αυτές οι μπριζόλες χοιρινού κρέατος Mesquite είναι ακαταμάχητες. Πάρτε τα πάνω από την κορυφή κάνοντας τους με mesquite bisquettes.
Ingredients
6 Χοιρινές μπριζόλες στο κέντρο
¼ φλιτζάνι αλάτι kosher
⅓ Φλιτζάνι καστανή ζάχαρη
2 κουταλιές της σούπας μαύρο πιπέρι
1 κουταλιά της σούπας θυμάρι
1 κουταλιά της σούπας φασκόμηλο
2 κουταλιές της σούπας σκόρδο σε σκόνη
1 κουταλιά της σούπας καγιέν
Μπισκετάκια με γεύση Bradley – Μεσκίτι
Preparation
Προθερμάνετε το καπνιστή στους 225 – 250°F με μπισκότα με γεύση Mesquite.
Ανακατεύουμε τα υλικά για τρίψιμο.
Καλύψτε όλες τις πλευρές της χοιρινής μπριζόλας με το τρίψιμο.
Καπνίζετε χοιρινές μπριζόλες για 1½ έως 2 ώρες.
Σερβίρετε ζεστό.
Συνταγή: Lena Clayton
Είδος μιμόζας
Ξύλο
Ως το πιο δυνατό από τα ξύλα καπνιστών, συμπληρώνει τέλεια τα πλούσια κρέατα όπως η μπριζόλα, η πάπια και το αρνί με τη πιο δυνατή, ελαφρώς πιο γλυκιά και πιο λεπτή γεύση από το Hickory.
Shop Now