Meatballs on smoker rack

Καπνιστό Ιταλικά κεφτεδάκια



Σερβίρεται μόνος του ως σνακ, με την αγαπημένη σας πλευρά, ή ως μέρος ενός πιάτου ζυμαρικών, τα κεφτεδάκια είναι φοβερά! Δοκιμάστε αυτή τη συνταγή καπνιστών ιταλικών κεφτεδάκια και μεταβείτε σε ένα άλλο επίπεδο κάπνισμα με το Premium Sage Bisquettes.

Ingredients

½ λίβρα. κιμάς χοιρινό

¼ – ½ φλιτζάνι τριμμένη φρυγανιά

1 Αυγό

½ κρεμμύδι, κομμένο σε κύβους

2 κουταλιές της σούπας φρέσκο μαϊντανό, ψιλοκομμένο

1 κουταλιά της σούπας φρέσκο βασιλικό, ψιλοκομμένο

1 κουταλιά της σούπας φρέσκο θυμάρι, ψιλοκομμένο

½ κουταλάκι του γλυκού πιπέρι καγιέν (προαιρετικά)

Μπισκετάκια Bradley Premium Sage

Preparation

Προθερμάνετε το καπνιστή στους 225°F με Premium Bisquettes Sage.

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να ενωθούν καλά. Προσθέστε κι άλλη τριμμένη φρυγανιά αν χρειάζεται.

Πλάθουμε μπαλάκια και τα τοποθετούμε σε ένα ταψί αλουμινίου.

Καπνίζετε για περίπου 1-2 ώρες, μέχρι να επιτευχθεί εσωτερική θερμοκρασία 165°F.

Αφαιρέστε από το τσιγάρο και σερβίρετε με την αγαπημένη σας πλευρά ή ως μέρος ενός πιάτου ζυμαρικών.

Συνταγή: Lena Clayton

ΣΟΦΌΣ
Ξύλο

Μπισκετάκια Φασκόμηλο για τους Μπράντλεϊ Σμόκερς

Ένα άρωμα που περιλαμβάνει νότες λεμονιού, μέντας και ξυλώδεις νότες. Αρνί, χοιρινό, πουλερικά και αλλαντικά ενισχύονται από τις γεύσεις των μπισκότων φασκόμηλου και σφενδάμου.

Shop Now