Καπνιστό Ιταλικά κεφτεδάκια
Σερβίρεται μόνος του ως σνακ, με την αγαπημένη σας πλευρά, ή ως μέρος ενός πιάτου ζυμαρικών, τα κεφτεδάκια είναι φοβερά! Δοκιμάστε αυτή τη συνταγή καπνιστών ιταλικών κεφτεδάκια και μεταβείτε σε ένα άλλο επίπεδο κάπνισμα με το Premium Sage Bisquettes.
Ingredients
½ λίβρα. κιμάς χοιρινό
¼ – ½ φλιτζάνι τριμμένη φρυγανιά
1 Αυγό
½ κρεμμύδι, κομμένο σε κύβους
2 κουταλιές της σούπας φρέσκο μαϊντανό, ψιλοκομμένο
1 κουταλιά της σούπας φρέσκο βασιλικό, ψιλοκομμένο
1 κουταλιά της σούπας φρέσκο θυμάρι, ψιλοκομμένο
½ κουταλάκι του γλυκού πιπέρι καγιέν (προαιρετικά)
Μπισκετάκια Bradley Premium Sage
Preparation
Προθερμάνετε το καπνιστή στους 225°F με Premium Bisquettes Sage.
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να ενωθούν καλά. Προσθέστε κι άλλη τριμμένη φρυγανιά αν χρειάζεται.
Πλάθουμε μπαλάκια και τα τοποθετούμε σε ένα ταψί αλουμινίου.
Καπνίζετε για περίπου 1-2 ώρες, μέχρι να επιτευχθεί εσωτερική θερμοκρασία 165°F.
Αφαιρέστε από το τσιγάρο και σερβίρετε με την αγαπημένη σας πλευρά ή ως μέρος ενός πιάτου ζυμαρικών.
Συνταγή: Lena Clayton
ΣΟΦΌΣ
Ξύλο
Ένα άρωμα που περιλαμβάνει νότες λεμονιού, μέντας και ξυλώδεις νότες. Αρνί, χοιρινό, πουλερικά και αλλαντικά ενισχύονται από τις γεύσεις των μπισκότων φασκόμηλου και σφενδάμου.
Shop Now