Smoked Hot Italian Sausage Recipe

Καπνιστό Ζεστό ιταλικό λουκάνικο Συνταγή



Αποφάσισα να φτιάξω αυτήν την καπνιστή καυτή ιταλική συνταγή λουκάνικου για το επερχόμενο Gameday. Η πρώτη μου προσπάθεια σε αυτή τη συγκεκριμένη συνταγή και είναι νικητής! Το προσαρμόσω από το βιβλίο "Charcuterie" και χρησιμοποίησα μια νέα πηγή για τα περιβλήματα μου, επειδή τα τελευταία που χρησιμοποίησα ήταν τρομερά σκληρά και απογοητευτικά. Μου άρεσαν αυτά τα περιβλήματα, από την εταιρεία περιβλήματος των Συρακουσών. Είναι ένα είδος προ-μπαστούνι περιβλήματος χοίρων και είναι εξαιρετικά τρυφερά, με ένα μεγάλο snap σε αυτά. Εξαιρετικά εύκολο να φτάσετε στο σωλήνα λουκάνικου, επίσης. Είχα όμως δύο εκρήξεις. Αυτά τα περιβλήματα είναι λίγο πιο τρυφερά από τα άλλα που έχω χρησιμοποιήσει. Αλλά μόλις τα αντιμετώπισα πιο απαλά, πήγε καλά.

Προσαρμοσμένη από το "Charcuterie" από τον Ruhlman

Ingredients

5 λίβρες/2,2 κιλά χοιρινή σπάλα χωρίς κόκαλα - σε κύβους

2 κουταλιές της σούπας αλάτι kosher

1½ κουταλιά της σούπας κρυσταλλική ζάχαρη

2 κουταλιές της σούπας μαραθόσποροι - φρυγανισμένοι

1 κουταλιά της σούπας ολόκληρους σπόρους κόλιανδρου - φρυγανισμένους

3 κουταλιές της σούπας πάπρικα - απλά κανονική, όχι η καυτή ποικιλία

½ κουταλάκι του γλυκού πιπέρι καγιέν

1 κουταλιά της σούπας ξερή ρίγανη

4 κουταλιές της σούπας φρέσκα ψιλοκομμένα φύλλα βασιλικού

2 κουταλιές της σούπας νιφάδες καυτερής κόκκινης πιπεριάς

2 κουταλιές της σούπας μαύρο πιπέρι χοντροτριμμένο

3-4 φρέσκες σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες

¾ Φλιτζάνι παγωμένο νερό

¼ φλιτζάνι ξύδι από κόκκινο κρασί - παγωμένο

Preparation

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά εκτός από το νερό και το ξύδι και ανακατεύουμε. Ψύξτε μέχρι να είναι έτοιμο για άλεσμα (εγώ έβαλα το δικό μου στην κατάψυξη για 30 λεπτά).

Τρίψτε μέσα από τη μικρή μήτρα σε ένα μπολ που έχει τοποθετηθεί σε πάγο.

Προσθέστε το νερό και το ξύδι στο κρέας και ανακατέψτε με ένα εξάρτημα κουπιών στο Kitchenaid ή με ένα γερό κουτάλι, μέχρι το μείγμα να αποκτήσει μια κολλώδη όψη και τα υγρά να διανεμηθούν καλά.

Σοτάρετε μια μικρή μερίδα και δοκιμάστε, προσαρμόστε το καρύκευμα, αν χρειάζεται.

Βάλτε τα πράγματα σε θήκες.

Απολαμβάνω!