Καπνιστό Μεξικού chorizo Συνταγή
Ένα από τα μεγαλύτερα πράγματα που πρέπει να φτιάξετε στο Bradley Smoker είναι σίγουρα λουκάνικα. Τώρα, υπάρχει περίπου ένας τύπος λουκάνικου. Αυτό καθιστά δύσκολο μερικές φορές να επιλέξετε ποια θα θέλατε να φτιάξετε για το σνακ για το μεσημεριανό γεύμα αυτής της εβδομάδας. Θα προσπαθήσουμε να δημοσιεύσουμε μια διαφορετική συνταγή καπνιστού λουκάνικου κάθε μήνα! Έτσι, αν παρακολουθείτε αυτόν τον ιστότοπο, θα ξέρετε σύντομα ποιο λουκάνικο είναι το αγαπημένο σας σνακ!
Ingredients
500 γραμμάρια χοιρινό πισινό - φρεσκοτριμμένο
1 κουταλιά της σούπας πάπρικα
1 κουταλάκι του γλυκού καγιέν
1 κουταλιά της σούπας σκόρδο σε σκόνη
1 κουταλιά της σούπας αλεσμένο κύμινο
1 κουταλάκι του γλυκού αλεσμένο κόλιανδρο
¼ κουταλάκι του γλυκού τριμμένο γαρύφαλλο
½ κουταλάκι του γλυκού αλεσμένη κανέλα
1 κουταλάκι του γλυκού ρίγανη
½ κουταλάκι του γλυκού θυμάρι
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
½ κουταλάκι του γλυκού αλεσμένο μαύρο πιπέρι
3 κουταλιές της σούπας μηλόξυδο
Φυσικό περίβλημα γουρουνιού
Preparation
Τρίψτε χοιρινό πισινό, ένα χοντρό άλεσμα αρκεί.
Ανακατέψτε τα μπαχαρικά και το ξύδι μαζί με τον κιμά χοιρινό σε χαμηλή ταχύτητα για 2 λεπτά.
Μουλιάστε το περίβλημα του γουρουνιού για 30 λεπτά, στραγγίστε το και στη συνέχεια ξεπλύνετε με φρέσκο νερό.
Γεμίστε το λουκάνικο σε φυσικό περίβλημα γουρουνιού, στρίψτε τα λουκάνικα και δέστε την άκρη.
Αποστειρώστε μια βελόνα ή καρφίτσα ραψίματος σε βραστό νερό και τρυπήστε τυχόν τσέπες αέρα στο λουκάνικο.
Στεγνώστε το λουκάνικο με μια καθαρή πετσέτα κουζίνας ή αφήστε το κρεμασμένο σε δροσερό και στεγνό μέρος για μια ώρα.
Καπνίζετε με τις επιθυμητές μπισκότες (εγώ χρησιμοποίησα μπισκότα Bradley Oak) μεταξύ 140-160°F, μέχρι να επιτευχθεί εσωτερική θερμοκρασία 160°F.
Τοποθετήστε το σε λουτρό πάγου αμέσως μετά την αφαίρεση από το Bradley Smoker.
Δρυς
Ξύλο
Το πιο ευπροσάρμοστο ξύλο από όλα είναι η βελανιδιά. Ταιριάζει ιδιαίτερα με πουλερικά, μοσχάρι, χοιρινό, αρνί και κυνήγι.
Shop Now