Smoked Prosciutto Filet

Καπνιστό Προστάτοχος Φιλέτο



Δείπνο μπριζόλας, είναι ένα κλασικό πιάτο που όλοι γνωρίζουμε. Αυτό που μαθαίνουμε στη βιομηχανία τροφίμων είναι ότι αυτή η ανερχόμενη γενιά αγαπά να βάλει νέες περιστροφές σε κλασικά πιάτα. Ενώ μια περικοπή κρέατος τυλιγμένο στο μπέικον δεν είναι νέος παίκτης στο παιχνίδι, σας ενθαρρύνω να ανυψώσετε την επόμενη βραδιά μπριζόλας με αυτό το πιάτο. Το καπνιστό prosciutto filet. Το λεπτό, λεπτό prosciutto συρρικνώνεται και σφραγίζει το βούτυρο και τα καρυκεύματα στη μπριζόλα σας. Η σύζυγός μου και εγώ είχαμε μια διασκεδαστική στιγμή που θα ζήσει στο Instagram και το μαγείρεμα αυτό το πιάτο μαζί σας στην κουζίνα μας. Βάλτε λοιπόν μια νέα περιστροφή σε ένα παλιό κλασικό για το επόμενο δείπνο μπριζόλας και δοκιμάστε αυτή τη συνταγή! Χαρούμενο κάπνισμα!

Ingredients

2 8 Οζ φιλέτα μπριζόλα

2 συσκευασίες προσούτο

1 βραζιλιάνικη μαρινάδα ψητοπωλείου

1 κουταλιά της σούπας θαλασσινό αλάτι

¼ φλιτζάνι νερό

1 κουταλιά της σούπας ξύδι από λευκό κρασί

¼ φλιτζάνι ελαιόλαδο

4 κουταλιές της σούπας βούτυρο

    Εξοπλισμός που χρησιμοποιείται:

    P10 Bradley Smoker

    Πτυσσόμενο τραπέζι καπνιστή Bradley

    Αντικολλητικά χαλάκια σιλικόνης Bradley Smoker

    Bradley Smoker Tools

    Thermoworks Timestick Trio

    Thermoworks Thermapen One

    Ρυθμίσεις Bradley Smoker:

    Ξύλο: Μπύρα

    Θερμοκρασία: 226ºF (107,8ºC)

    Χρονοδιακόπτης καπνού: 60 λεπτά

    Χρονοδιακόπτης: 120 λεπτά

    Preparation

    Μαρινάρετε τη μπριζόλα—Σε ένα μικρό μπολ προσθέστε 1 πακέτο βραζιλιάνικη μαρινάδα, ¼ φλιτζάνι νερό. ¼ φλιτζάνι ελαιόλαδο, 1 κουταλιά της σούπας ξύδι από λευκό κρασί και ανακατεύουμε. Ώρα να μαρινάρετε τη μπριζόλα—προσθέστε τη μπριζόλα στο φιόγκο, καλύψτε και αφήστε την στο ψυγείο για 6 ώρες.

    Ρυθμίστε το Bradley Smoker στις παραπάνω ρυθμίσεις.

    Πάρτε τα φιλέτα μπριζόλας και βάλτε τα σε ένα ξύλο κοπής. Παίρνουμε 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο, τοποθετούμε πάνω από τη μπριζόλα και τυλίγουμε ολόκληρη την μπριζόλα με προσούτο. Βεβαιωθείτε ότι η μπριζόλα δεν έχει ανοίγματα για να μην διαρρεύσει το βούτυρο.

    Μαγειρέψτε στο καπνιστή Bradley για περίπου 2 ώρες ή έως ότου η εσωτερική θερμοκρασία φτάσει τους 150ºF (65,6ºC).

    Αφαιρέστε από το καπνιστή και κόψτε σε μικρές λωρίδες. Ρίξτε θαλασσινό αλάτι πάνω από τη μπριζόλα και απολαύστε!

    Συνταγή από: Bryan Edwards – Moodie Foodie Tulsa

    Μπύρα
    Ξύλο

    Μπισκετάκια μπύρας για Bradley Smokers

    Μπισκετάκια μπύρας για καπνιστό φαγητό με έγχυση λυκίσκου. Ιδανικό για μοσχάρι, κοτόπουλο, παϊδάκια ή λουκάνικο.

    Shop Now