Smoked Boston Pork Butt

Καπνιστή Βοστώνη Χοιρινό Βαρέλι



Αυτή είναι μια νόστιμη συνταγή για ένα τρυφερό και ζουμερό χοιρινό της Βοστώνης. Δεν απαιτεί πολλά συστατικά και αξίζει ακόμα τη γεύση!

Ingredients

3 χοιρινό πισινό της Βοστώνης (αξία 13 λιρών)

Βούτυρο Cajun Creole

Εγχυνών

Μαρινάδα

Μπάρμπεκιου άφθονο

Τρίψιμο με πεκάν του κυρίου Χένρι

Τρίψιμο πισινό Bad Breyer

Preparation

Βάλτε τη μαρινάδα σας στον εγχυτήρα σας και εγχύστε τη μαρινάδα στο χοιρινό πισινό της Βοστώνης έξι φορές.

Πασπαλίστε με το τρίψιμο με πεκάν πάνω από τα 3 χοιρινά πισινό σας στη Βοστώνη. Στη συνέχεια, πάρτε το τρίψιμο του Bad Breyer's butt και πασπαλίστε το πάνω από το τρίψιμο πεκάν.

Βάλτε το χοιρινό σας πισινό σε σακούλες με φερμουάρ και αφήστε το να ξεκουραστεί για 6 ώρες.

Προθερμάνετε το καπνιστή Bradley σας για 225ºF (107°C) και καπνίζετε για 16 ώρες ή έως ότου η εσωτερική θερμοκρασία φτάσει τους 190ºF (88°C).

Αφαιρέστε το χοιρινό σας πισινό από την τσάντα με φερμουάρ και τοποθετήστε το μέσα στο καπνιστή. Αφήστε το να καπνίσει για 17 ώρες ακόμα, αφού περάσει αυτή η ώρα η θερμοκρασία των χοιρινών γλουτών πρέπει να είναι 191ºF (88°C).

Αφαιρέστε το χοιρινό σας πισινό από τον καπνιστή Bradley. Θα πρέπει να μπορείτε να δείτε το φλοιό στα χοιρινά οπίσθια.

Συνταγή από: GrillingNetwork™