Chaurice - Hot Creole Sausage Recipe

Καπνιστό Βομβαρδισμός - Συνταγή λουκάνικου καυτού κρεολού



Το Chaurice (Shore-Eese) είναι ένα λουκάνικο κρεολού που είναι συγκρίσιμο με το ισπανικό chorizo ​​και, όπως και το chorizo, φαίνεται να υπάρχει ένας τεράστιος αριθμός εκδόσεων εκεί έξω. Ορισμένες εκδόσεις είναι θερμότερες από άλλες. Το Chaurice θεωρείται το πιο καυτό στην κρεολική και την κουζίνα Cajun. Ήταν ένα από τα αγαπημένα στη Λουιζιάνα που χρονολογείται από τον 19ο αιώνα και πιστεύεται ότι έχει έρθει στη Λουιζιάνα με τους Ισπανούς. Είναι γενικά φρέσκο, αλλά μπορεί να είναι κρύο ή ζεστό καπνιστό. Βρήκα ότι αυτή η έκδοση δεν είναι πολύ θερμότερη από ένα ζεστό ιταλικό λουκάνικο, αλλά οι συγγενείς και οι φίλοι μου το θεωρούν αυτό ζεστό.

Ingredients

4 λίβρες χοιρινό πισινό - σε κύβους

1 Lb χοιρινό λίπος πίσω ή χοιρινό λίπος - σε κύβους

1 μέτρια κίτρινα κρεμμύδια, χοντροκομμένα (περίπου 7-9 ουγκιές)

¼ φλιτζάνι σκόνη τσίλι Νέο Μεξικό. γνωστός και ως Anaheim ή (Πάπρικα)

¼ φλιτζάνι ψιλοκομμένο σκόρδο (1½ ουγγιές)

2 κουταλιές της σούπας αλάτι kosher Morton

1 κουταλιά της σούπας καγιέν

1 κουταλιά της σούπας καυτερή τριμμένη κόκκινη πιπεριά

2 κουταλάκι του γλυκού φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

2 κουταλάκια του γλυκού αποξηραμένα φύλλα θυμαριού - θρυμματισμένα

1 κουταλάκι του γλυκού κύμινο

¾ κουταλάκι του γλυκού αλεσμένο μπαχάρι

1 ½ κουταλάκι του γλυκού λευκή ζάχαρη

3 φύλλα δάφνης, ψιλοκομμένα

½ φλιτζάνι φρέσκος πλατύφυλλος μαϊντανός - ψιλοκομμένος (περίπου 1 ουγγιά)

1¼ κουταλάκι του γλυκού ροζ αλάτι (προαιρετικό, αλλά πρέπει να προστεθεί αν σκοπεύετε να καπνίσετε το λουκάνικο)

10 πόδια περιβλήματος γουρουνιού 32-35 mm (προαιρετικό), εμποτισμένο και ξεπλυμένο.

Preparation

Σιγοβράζουμε τα κρεμμύδια σε βραστό νερό για 2 λεπτά. Αφαιρέστε από το νερό, στραγγίστε και ξεπλύνετε με κρύο τρεχούμενο νερό μέχρι να κρυώσει. Σημείωση: Προτιμώ να ψιλοκόψω, και να σοτάρω τα κρεμμύδια σε ένα τηγάνι ελαφρώς ψεκασμένο με λάδι, δροσερό. στη συνέχεια τα προσθέτουμε στο μείγμα του κιμά. Έτσι παίρνω κρεμμύδια που έχουν σταθερό μέγεθος. Φροντίστε να μην ροδίσετε τα κρεμμύδια.

Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά (εκτός από το χοιρινό και τον μαϊντανό) και ανακατεύουμε καλά. Βάζουμε το χοιρινό σε ένα μεγάλο μπολ και προσθέτουμε ανάμεικτα υλικά στο χοιρινό. Ανακατεύουμε για να καλυφθεί ομοιόμορφα το κρέας. Σκεπάζουμε και βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα, αλλά όχι περισσότερο από 24 ώρες. Σημείωση: Μου αρέσει να το αφήνω να δέσει κατά τη διάρκεια της νύχτας. περίπου 10-12 ώρες.

Βεβαιωθείτε ότι όλος ο εξοπλισμός και το κρέας είναι κρύα. αλέστε το κρέας σε ένα μπολ που έχει τοποθετηθεί σε πάγο με έναν μύλο κρέατος εξοπλισμένο με μια μήτρα ¼ ίντσας. Σημείωση: Εάν θέλετε ένα λουκάνικο με χοντρή υφή, χρησιμοποιήστε μια μήτρα ⅜ ή ½ ίντσας ή χοντροκόψτε το κρέας σε έναν επεξεργαστή τροφίμων.

Μόλις αλέσετε, μπορείτε να διαμορφώσετε το λουκάνικο σε μπουρεκάκια, κούτσουρα ή να γεμίσετε το μείγμα σε έτοιμες θήκες για γουρούνια 32-35 mm ή σε θήκες της επιλογής σας. Εάν γεμίζετε το λουκάνικο, σχηματίστε το σε κρίκους 6 ιντσών ή σε δαχτυλίδια.

Σε αυτό το στάδιο, μπορείτε να το αφήσετε άψητο, μαγειρεμένο ή καπνιστό πριν το βάλετε στο ψυγείο ή/και το καταψύξετε για μεγαλύτερη αποθήκευση.

Μαγείρεμα:

Το λουκάνικο Chaurice γενικά δεν μαγειρεύεται νωρίτερα, αλλά μπορεί να μαγειρευτεί εκ των προτέρων για ευκολία.

Λαδώνουμε ελαφρά ένα μεγάλο τηγάνι ή ταψί, φροντίζοντας να υπάρχει αρκετός χώρος ανάμεσα στα λουκάνικα. τουλάχιστον ½ ίντσα. Εάν είναι απαραίτητο, μαγειρέψτε σε παρτίδες.

Προθερμάνετε το τηγάνι σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά και βάλτε το λουκάνικο στο τηγάνι (μην γεμίσετε). Μαγειρέψτε μέχρι να ροδίσει όμορφα ο πάτος του λουκάνικου. Χρησιμοποιώντας λαβίδες αναποδογυρίστε τα λουκάνικα.

Αφού γυρίσουμε το λουκάνικο, σκεπάζουμε και συνεχίζουμε το ψήσιμο για 8 λεπτά.

Αφαιρέστε το καπάκι και ελέγξτε τη θερμοκρασία. Η εσωτερική θερμοκρασία πρέπει να είναι 148ºF έως 150ºF. Εάν το λουκάνικο δεν έχει φτάσει σε αυτή τη θερμοκρασία, συνεχίστε το μαγείρεμα με κλειστό καπάκι.

Αποσύρουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε με ρύζι ή φασόλια ή και τα δύο. Διαφορετικά, βάλτε το στο ψυγείο ή καταψύξτε αφού κρυώσει το λουκάνικο.

Κάπνισμα:

Το λουκάνικο Chaurice γενικά δεν καπνίζεται, αλλά καπνίζει όμορφα για εύκολη μελλοντική χρήση.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Εάν πρόκειται να καπνίσετε το λουκάνικο σύμφωνα με αυτές τις οδηγίες, θα πρέπει να έχετε προσθέσει το ροζ αλάτι. Απλώς σημειώστε ότι το προστιθέμενο ροζ αλάτι αλλάζει τη γεύση. Εάν δεν προσθέσατε το ροζ αλάτι, η μόνη σας επιλογή καπνίσματος είναι να καπνίσετε/μαγειρέψετε στους 225ºF ή παραπάνω (χωρίς περίοδο στεγνώματος) έως ότου το λουκάνικο φτάσει σε εσωτερική θερμοκρασία 150ºF.

Πριν από την εφαρμογή καπνού, πρέπει να στεγνώσετε το λουκάνικο στον αέρα. Μπορείτε να το κάνετε αυτό είτε στεγνώνοντάς τα ακάλυπτα στο ψυγείο κατά τη διάρκεια της νύχτας, τοποθετώντας τα σε πάγκο κουζίνας μπροστά από έναν ανεμιστήρα μέχρι να στεγνώσουν τα κελύφη ή τοποθετώντας τα σε προθερμασμένο καπνιστή 110-120ºF με την οπή ορθάνοιχτη για περίπου 30 λεπτά έως μία ώρα μέχρι να στεγνώσει το λουκάνικο στην αφή. Σημείωση: Μπορείτε είτε να τακτοποιήσετε το λουκάνικο στις σχάρες είτε να το κρεμάσετε από πείρους που έχουν κοπεί για να ταιριάζει στον καπνιστή.

Αφού στεγνώσει το λουκάνικο, κλείστε τον αεραγωγό στο ¼ ανοιχτό, αυξήστε τη θερμοκρασία στους 130-140ºF και εφαρμόστε 2-3 ώρες καπνού. Σημείωση: Εάν είχατε στεγνώσει το λουκάνικο σας στο καπνιστή, περιστρέψτε τα ράφια από πάνω προς τα κάτω και από μπροστά προς τα πίσω. πριν από την εφαρμογή καπνού. Εάν κρέμονται από πείρους, περιστρέψτε από μπροστά προς τα πίσω. Προτιμώ να τα στρώνω σε ράφια, για ευκολότερη περιστροφή. Χρησιμοποίησα πεκάν για τη γεύση καπνού, αλλά μπορούν να χρησιμοποιηθούν σφενδάμι, μήλο ή χικαρί.

Αφού απλωθεί ο καπνός, περιστρέψτε ξανά το λουκάνικο. Ανεβάστε τη θερμοκρασία του ντουλαπιού στους 170-180ºF και συνεχίστε να καπνίζετε μέχρι η εσωτερική θερμοκρασία να φτάσει τους 150ºF.

Αφαιρέστε το λουκάνικο από τον καπνιστή και βάλτε το αμέσως σε λουτρό με παγωμένο νερό μέχρι να κρυώσει το λουκάνικο και για να σταματήσετε τη διαδικασία μαγειρέματος.

Αφαιρέστε το λουκάνικο από το μπάνιο. στεγνώστε στον αέρα ή στεγνώστε με χαρτί κουζίνας. Ψύξτε ή καταψύξτε για μεγαλύτερη αποθήκευση.

Πίστωση συνταγής: Habanero Smoker

Πέκαν
 Ξύλο

Μπισκότα πεκάν για τους Bradley Smokers

Με γλυκιά και ήπια γεύση, που τα καθιστά το πιο ήπιο ξάδερφο του Hickory, τα μπισκότα πεκάν συνδυάζονται καλά με πουλερικά, βοδινό, χοιρινό, αρνί, κυνήγι και υδρόβια πτηνά.

Shop Now