Καπνιστό Γερμανικό λουκάνικο σφενδάμου Συνταγή
Η καπνιστή γερμανική συνταγή λουκάνικου σφενδάμου είναι μεγάλη σερβίρεται σε ένα τηγάνι για να απολαύσετε πατάτες, μανιτάρια και κρεμμύδια.
Είναι επίσης νόστιμα με αυγά και τηγανίτες, με σιρόπι σφενδάμου.
Τα συστατικά είναι αρκετά για δύο (2) παρτίδες.
Ingredients
25 κιλά (50 λίβρες) άπαχο χοιρινό
4 κιλά (8 λίβρες) άπαχο μοσχαρίσιο κρέας
225 ml (15 κουταλιές της σούπας) αλάτι
45 ml (3 κουταλιές της σούπας) πιπέρι
Σκόνη σκόρδου για γεύση
Preparation
Αλέστε το χοιρινό και το μοσχάρι.
Ανακατεύουμε καλά το κρέας μαζί με τα υπόλοιπα υλικά.
Γεμίστε το μείγμα του κρέατος σε φυσικές θήκες για γουρούνια.
Βεβαιωθείτε ότι η θερμοκρασία γύρω σας είναι όσο το δυνατόν χαμηλότερη σε όλη αυτή τη διαδικασία.
Μέθοδος καπνίσματος:
Τοποθετήστε τα λουκάνικα σε σχάρες στο Bradley Smoker.
Χρησιμοποιώντας μπισκότα με γεύση Maple
Καπνίστε για περίπου 8 έως 10 ώρες με τον αποσβεστήρα ορθάνοιχτο.
Η θερμοκρασία πρέπει να είναι μεταξύ 60°C και 70°C (140°F έως 160°F).
Εάν αναμίξετε μαζί τις ποσότητες που απαιτούνται στη συνταγή, θα πρέπει να καπνίσετε σε δύο παρτίδες, αφήνοντας τη μισή συνταγή στο ψυγείο όσο καπνίζετε την πρώτη παρτίδα.
Σφεντάμι
Ξύλο
Με μια ελαφρώς καπνιστή, γλυκιά και διακριτική γεύση, τα μπισκότα σφενδάμου είναι ιδανικά για το κάπνισμα γαλοπούλας και για την ενίσχυση της γεύσης των πουλερικών και των πτηνών θηραμάτων.
Shop Now