Καπνισμένο με μπέικον καπνιστή Αυγά Armadillo
Θα σας δείξω πώς να φτιάξετε τα καπνιστά αυγά Armadillo με μπέικον σε έναν ψηφιακό καπνιστή Bradley. Αυτή η συνταγή αυγών Armadillo είναι εξαιρετικά εύκολη και σίγουρα θα είναι ένα χτύπημα στο επόμενο μπάρμπεκιου σας. Έχω βάλει την πλήρη συνταγή στο κάτω μέρος της περιγραφής για εσάς!
Ingredients
5 Jalapeños
1 πακέτο 8 ουγκιών τυρί κρέμα (μαλακωμένο)
½ φλιτζάνι τριμμένο τυρί
1 Lb ή αλεσμένο λουκάνικο (εγώ χρησιμοποίησα ήπιο ιταλικό λουκάνικο) χωρισμένο σε 5 ίσα μέρη.
2 λωρίδες μπέικον ανά αυγό αρμαντίλο
1 κουταλάκι του γλυκού σκόρδο σε σκόνη
Το αγαπημένο σας μπάρμπεκιου (χρησιμοποίησα το Meat Church Honey Hog)
Η αγαπημένη σας σάλτσα BBQ ή γλάσο
Preparation
Προθερμάνετε το Bradley Smoker στους 250°F (121.1°Γ) και ενεργοποιήστε το θερμαντήρα μπισκότων για τουλάχιστον 20 λεπτά.
Τοποθετήστε 7 μπισκότα ξύλου για 2 ώρες καπνού (η 7η μπισκότα δεν θα καεί)
Κόψτε τις κορυφές των jalapeños και αφαιρέστε τους σπόρους και τις φλέβες χρησιμοποιώντας το άκρο ενός κουταλιού ή ενός πυρήνα jalapeño.
Όσο περισσότερους σπόρους/φλέβες αφήσετε τόσο πιο πικάντικο θα είναι.
Σε ένα ξεχωριστό μπολ συνδυάστε το τυρί κρέμα, το τριμμένο τυρί, τη σκόνη σκόρδου και περίπου ένα κουταλάκι του γλυκού από το αγαπημένο σας μπάρμπεκιου. Ανακατεύουμε μέχρι να ενσωματωθεί πλήρως.
Γεμίστε κάθε jalapeño με μείγμα τυριού κρέμα
Τοποθετήστε προσεκτικά κάθε γεμιστό jalapeño σε λουκάνικο, φροντίζοντας να είναι πλήρως τυλιγμένο.
Πασπαλίστε κάθε λουκάνικο τυλιγμένο γεμιστό jalapeño με το αγαπημένο σας τρίψιμο μπάρμπεκιου.
Χρησιμοποιώντας μία λωρίδα μπέικον, τυλίξτε κάθε γεμιστό αυγό αρμαντίλο σπειροειδώς γύρω από το μήκος του αυγού. Με τη δεύτερη λωρίδα μπέικον τυλίγουμε από άκρη σε άκρη και στερεώνουμε στη θέση τους με Grill Pin ή οδοντογλυφίδα.
Πασπαλίστε κάθε αυγό με το αγαπημένο σας τρίψιμο BBQ και τοποθετήστε το στη μεσαία σχάρα του καπνιστή σας για 1 ώρα και 45 λεπτά ή μέχρι να ψηθεί το μπέικον και σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.
Αλείψτε κάθε αυγό armadillo τυλιγμένο με μπέικον με την αγαπημένη σας σάλτσα BBQ και μαγειρέψτε για άλλα 20 λεπτά ή μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Αφαιρέστε από το κάπνισμα και αφήστε το να κρυώσει για 5 λεπτά πριν το φάτε.
Απολαμβάνω!
Συνταγή από: Ψησταριά G-Rod