Καπνισμένο με μπέικον καπνιστή Φιλέτο χοιρινού κρέατος Γεμιστό με ψητές κόκκινες πιπεριές και συνταγή τυριού
Καπνισμένο φιλέτο χοιρινού κρέατος γεμισμένα με πιπεριές και τυρί μπορεί να φαίνονται λίγο περίπλοκα. Ωστόσο, θα δείτε πόσο εύκολο είναι να το προετοιμάσετε. Τυλιγμένο με μπέικον, θα είναι βέβαιο ότι θα ευχαριστήσει και θα τροφοδοτήσει ένα πλήθος!
Ingredients
2 Χοιρινό φιλέτο
⅓ Φλιτζάνι ψητές κόκκινες πιπεριές, κομμένες σε κύβους
1 Φλιτζάνι τυρί κρέμα, μαλακωμένο
1 φλιτζάνι τριμμένο τυρί μοτσαρέλα
10-12 φέτες μπέικον
¼ Κύπελλο μέλι
Preparation
Κόψτε τα χοιρινά φιλέτα από οποιοδήποτε λίπος και μεμβράνη. Κρατώντας το μαχαίρι οριζόντια, κόψτε το χοιρινό φιλέτο στη μέση, προσέχοντας να μην τρυπήσει από την άλλη άκρη.
Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε την ψητή κόκκινη πιπεριά με το τυρί κρέμα και το τυρί μοτσαρέλα.
Απλώνουμε ομοιόμορφα το μείγμα τυριού και κόκκινης πιπεριάς στα ανοίγματα του χοιρινού φιλέτου. Κλείστε τα φιλέτα, φροντίζοντας να μείνει το τυρί μέσα στην τσέπη του κρέατος.
Τυλίξτε τα φιλέτα με το μπέικον και τοποθετήστε τα σε σχάρα καπνιστών. Ίσως είναι συνετό να έχετε τα φιλέτα με την κομμένη ανοιχτή πλευρά στραμμένη προς τα πάνω, έτσι ώστε το λιωμένο τυρί να μείνει στην τσέπη και να μην ρέει έξω.
Ρυθμίστε τον καπνιστή στο 275ºF χρησιμοποιώντας μπισκότα ξύλου της επιλογής (hickory, μήλο ή κεράσι δουλεύουν τέλεια).
Καπνίζετε το χοιρινό μέχρι να φτάσει σε εσωτερική θερμοκρασία 155ºΤο F και το μπέικον γίνεται και αρχίζει να τραγανίζει, περίπου 2 – 2 ½ ώρες.
Αφού απομένουν περίπου 30 λεπτά από το κάπνισμα, αλείφετε το μέλι σε όλο το μπέικον και στη συνέχεια συνεχίζετε το κάπνισμα μέχρι να ψηθεί πλήρως.
Αφαιρέστε τα χοιρινά φιλέτα από το καπνιστό και αφήστε τα να ξεκουραστούν για περίπου 10 λεπτά. Κόψτε σε μενταγιόν 1 ίντσας και σερβίρετε.
Με Στηβ Σίλκα
Αγριοκαρυδιά
Ξύλο
Η έντονη και γλυκιά γεύση των Bisquettes Hickory το καθιστά ένα από τα πιο δημοφιλή ξύλα για κάπνισμα και συνδυάζεται ιδιαίτερα με πουλερικά, βοδινό, χοιρινό, κυνήγι, υδρόβια πτηνά, ξηρούς καρπούς και τυρί.
Shop Now