Πώς να καπνίζετε 3-2-1 Παϊδάκια
Σε αυτό το βίντεο, ο Gerardo από το @grodgrills κάνει το πρώτο από μια σειρά τριών μερών. Το πρώτο βίντεο είναι για το κάπνισμα 3-2-1 πλευρικό.
Ingredients
Χοιρινά παϊδάκια
Μουστάρδα
Ανακατεύουμε την καστανή ζάχαρη, το σκόρδο, το πιπέρι, το αλάτι και την πάπρικα
Τρίψιμο πάρτι για ουρά
Για καρύκευμα:
καστανή ζάχαρη
Βούτυρο
Μέλι
Ανακατεύουμε την καστανή ζάχαρη, το σκόρδο, το πιπέρι, το αλάτι και την πάπρικα
Γλασέ με ραβδώσεις και σάλτσα μπάρμπεκιου
Preparation
Χρησιμοποιώντας μια χαρτοπετσέτα, τραβήξτε προς τα κάτω τη μεμβράνη των πλευρών σας και πασπαλίστε μουστάρδα στο πλευρό.
Χρησιμοποιώντας το καρύκευμά σας και πασπαλίστε το σε όλο το παϊδάκι, αναποδογυρίστε το πλευρό σας και κάντε το ίδιο.
Αφήστε το πλευρό σας με τα καρυκεύματα να καθίσει για 15 λεπτά.
Προθερμάνετε το καπνιστή σας και αφήστε το να τρέξει στους 250 F (121 C), προσθέστε 5-6 μπισκότα στον καπνιστή, βάλτε το χρόνο καπνίσματος για 3 ώρες και προχωρήστε στη ρίψη του πλευρού στο καπνιστή.
Μετά από 1 ώρα, ελέγξτε ξανά τα πλευρά σας, αν είναι ακόμα στεγνά, ραντίστε τα με νερό και περιστρέψτε τη σχάρα και ρίξτε ξανά νερό.
Μετά από 3 ώρες, βγάζετε τα παϊδάκια και πασπαλίζετε την καστανή ζάχαρη σε ένα αλουμινόχαρτο, βάζετε τακάκια με ανάλατο βούτυρο στη μαύρη ζάχαρη, περιχύνετε με μέλι πάνω από την καστανή ζάχαρη και το βούτυρο, προσθέτετε το ίδιο καρύκευμα που χρησιμοποιήσατε, βάζετε το κόκκαλο της πλευράς. -με την πλευρά προς τα πάνω και τυλίγουμε διπλά το πλευρό σε αλουμινόχαρτο.
Ξαναβάζουμε το παϊδάκι με αλουμίνιο στη σχάρα και το καπνίζουμε για άλλες 2 ώρες.
Μετά από δύο ώρες, βγάζετε τα παϊδάκια σας και τα αλατοπιπερώνετε με γλάσο από παϊδάκια και σάλτσα μπάρμπεκιου.
Βάλτε το πλευρό σας στο καπνιστή για άλλη μια ώρα, μόλις τελειώσει, βγάλτε το και απολαύστε το!
Συνταγή από: Grod Grills
του Hunter
Μείγμα
Εμπλουτίζουμε με δεντρολίβανο, θυμάρι και μαύρο πιπέρι το ζευγάρι μπισκότων σφενδάμου με κρέας κυνηγιού, πουλερικά, ψάρι, αρνί, μοσχάρι και λαχανικά.
Shop Now