Πως να φτιάξεις Καπνιστό λουκάνικο
Σπιτικά λουκάνικα με mesquite καπνιστούν! Εδώ είναι μια απολύτως τέλεια συνταγή για το επόμενο πάρτι BBQ.
Ingredients
3 λίβρες κιμά χοιρινό
Περιβλήματα γουρουνιού, εμποτισμένα και ξεπλυμένα σε κρύο νερό
4 κουταλάκι του γλυκού αλεσμένο μαύρο πιπέρι
1 κουταλιά της σούπας σκόρδο σε σκόνη
1 κουταλιά της σούπας κρεμμύδι σε σκόνη
1 κουταλιά της σούπας αλάτι
½ κουταλάκι του γλυκού ροζ αλάτι πολυμερισμού
½ κουταλιά της σούπας αλεσμένη μουστάρδα
½ φλιτζάνι παγωμένο νερό
Preparation
Σε ένα μικρό μπολ ρίχνουμε το κρέας και τα μπαχαρικά ανακατεύοντάς τα καλά.
Προσθέστε το παγωμένο νερό στο κρέας και ανακατέψτε μέχρι να ενσωματωθούν όλα καλά.
Πάρτε ένα γεμιστή λουκάνικων και τοποθετήστε το μείγμα σε αυτό, ακολουθώντας τις οδηγίες του για να το λειτουργήσετε. Φροντίστε να μην παραγεμίσετε κανένα από αυτά.
Προσδιορίστε το επιθυμητό μήκος συνδέσμου μόλις γεμίσει όλο το κρέας και πιέστε και στρίψτε το μερικές φορές ή δέστε το.
Προθερμάνετε το καπνιστή σας στους 225°F (107°C).
Τοποθετήστε τα λουκάνικα στον καπνιστή και καπνίστε τα για 1 έως 2 ώρες ή έως ότου η εσωτερική τους θερμοκρασία φτάσει τους 155°F (68°C). Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μπισκότα μεσκίτ για αυτή τη συνταγή. Όταν τελειώσετε, αφήστε τα λουκάνικα να ξεκουραστούν για λίγα λεπτά πριν τα σερβίρετε.
Είδος μιμόζας
Ξύλο
Ως το πιο δυνατό από τα ξύλα καπνιστών, συμπληρώνει τέλεια τα πλούσια κρέατα όπως η μπριζόλα, η πάπια και το αρνί με τη πιο δυνατή, ελαφρώς πιο γλυκιά και πιο λεπτή γεύση από το Hickory.
Shop Now