How To Make Smoked Pulled Pork

Πώς να κάνετε καπνιστό Τράβηγμα χοιρινού κρέατος



Πώς να φτιάξετε καπνιστό χοιρινό σε έναν καπνιστή Bradley. Σε αυτό το βίντεο, ο Joe κάνει ένα μικρό πείραμα για να δει αν υπάρχει μια διαφορά μεταξύ του τραβηγμένου χοιρινού κρέατος με και χωρίς μουστάρδα.

Ingredients

1,4 κιλά χοιρινό ψητό

Για το τρίψιμο:

2 κσ αλάτι

2 κουταλάκια του γλυκού πάπρικα

1 κουταλάκι του γλυκού σκόρδο σε σκόνη

2 κουταλιές της σούπας μαύρο πιπέρι

Preparation

Μετρήστε 1% αλάτι ανά 1000 γραμμάρια = 14 γραμμάρια αλάτι ανά μερίδα ψητού

Στη συνέχεια, προσθέστε δύο κουταλάκια του γλυκού πάπρικα πάνω στο αλάτι και 1 κουταλάκι του γλυκού σκόρδο και 2 κουταλάκια του γλυκού φυσικά τριμμένο πιπέρι

Χρησιμοποιήστε ένα σέικερ και απλώστε τη θεραπεία στο ένα ψητό

Στη συνέχεια, τοποθετήστε το στη σχάρα του Bradley Smoker

Θα προσθέσετε μουστάρδα στο άλλο ψητό και στη συνέχεια θα χτυπήσετε τη θεραπεία

Στη συνέχεια, τοποθετήστε και τα δύο ψητά στο καπνιστή.

Καπνίζετε στους 240ºF (115,6ºC), χρόνος μαγειρέματος 8-9 ώρες, χρόνος καπνίσματος 3 ώρες με 9 μπισκότα hickory.

Μετά από 3 ώρες βγάζουμε τα ψητά

Συνταγή Από: Καπνίζω με τον Τζο

Αγριοκαρυδιά
 Ξύλο

Hickory Bisquettes για Bradley Smokers

Η έντονη και γλυκιά γεύση των Bisquettes Hickory το καθιστά ένα από τα πιο δημοφιλή ξύλα για κάπνισμα και συνδυάζεται ιδιαίτερα με πουλερικά, βοδινό, χοιρινό, κυνήγι, υδρόβια πτηνά, ξηρούς καρπούς και τυρί.

Shop Now