Πώς να κάνετε καπνιστό Φιλέτο χοιρινού κρέατος
Μια εκπληκτική συνταγή που είναι εγγυημένη για να δώσει στο χοιρινό σας ένα ειδικό γούστο!
Ingredients
1 λίβρα χοιρινό φιλέτο, αφαιρούμενο το ασημένιο δέρμα
¼ φλιτζάνι καστανή ζάχαρη
½ φλιτζάνι χυμός μήλου
½ κουταλιά της σούπας μαύρο πιπέρι
3 κουταλιές της σούπας από το αγαπημένο σας ξηρό τρίψιμο
3 κουταλιές της σούπας μέλι
Φύλλα θυμαριού
Preparation
Σε ένα μεγάλο μπολ ετοιμάζετε τη μαρινάδα προσθέτοντας την καστανή ζάχαρη, το χυμό μήλου, το μαύρο πιπέρι, το τρίψιμο της αρεσκείας σας, το ζεστό μέλι, τα φύλλα θυμαριού και το μαύρο πιπέρι.
Προσθέστε το χοιρινό φιλέτο στο μπολ με τη μαρινάδα και σκεπάστε το μπολ με πλαστική μεμβράνη.
Το βάζουμε στο ψυγείο και το αφήνουμε να μαριναριστεί για περίπου 3 ώρες.
Ρυθμίστε τη θερμοκρασία του Bradley Smoker στους 225°F (107°C) και προθερμάνετε το για 15 λεπτά.
Τοποθετήστε το φιλέτο μέσα σε αυτό και καπνίστε το για περίπου 2-3 ώρες ή μέχρι να φτάσει σε εσωτερική θερμοκρασία 145°F (63°C). Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μπισκότα μήλου για αυτή τη συνταγή.
Το βγάζουμε από το τσιγάρο και το αφήνουμε να ξεκουραστεί για περίπου 5 λεπτά πριν το σερβίρουμε.
μήλο
Ξύλο
Ένα ελαφρύ, φρουτώδες και ελαφρώς γλυκό άρωμα καπνού που συνδυάζεται με πουλερικά, βοδινό, χοιρινό, αρνί και τυρί.
Shop Now