How To Make Smoked Pork Loin

Πώς να κάνετε καπνιστό Χοιρινό φιλέτο



Αυτό το καπνιστό χοιρινό φιλέτο είναι ένα τέλειο ψητό για όλη την οικογένεια ή μια ομάδα φίλων Backyard BBQ!

Ingredients

1 χοιρινό φιλέτο

1 κουταλιά της σούπας χοντρό αλάτι

2 κουταλιές της σούπας σκόρδο σε σκόνη

2 κουταλιές της σούπας κρεμμύδι σε σκόνη

1 κουταλιά της σούπας αλεσμένη μουστάρδα

2 κουταλιές της σούπας καπνιστή πάπρικα

½ κουταλιά της σούπας πιπέρι καγιέν

¼ φλιτζάνι σκούρα καστανή ζάχαρη

Preparation

Για καρύκευμα, ανακατέψτε καλά όλα τα υλικά ξηρού τρίψιμο σε ένα μπολ (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα πιρούνι για να ξεχωρίσετε οτιδήποτε έχει κολλήσει μεταξύ τους), απλώστε το ομοιόμορφα στο κρέας και είστε έτοιμοι. Δύο καλές συμβουλές εδώ είναι να κρατήσετε ένα άδειο σέικερ για τα δικά σας μείγματα, η εφαρμογή με αυτό θα είναι πολύ πιο εύκολη. και για να τελειώσετε μπορείτε να αλείψετε το χοιρινό με ελαιόλαδο πριν εφαρμόσετε το τρίψιμο, θα σας βοηθήσει κατά την εφαρμογή.

Ρυθμίστε τη θερμοκρασία του καπνιστή σας στους 180°F (82°C) και προθερμάνετε το για 15 λεπτά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μπισκότα κεράσι για αυτή τη συνταγή.

Τοποθετήστε το χοιρινό φιλέτο στο ράφι και καπνίστε το για 3 έως 4 ώρες.

Αφαιρέστε το από τον καπνιστή και τελειώστε το μαγείρεμα στη σχάρα για 20 έως 30 λεπτά στους 350°F (177°C).

Αφαιρέστε από τη σχάρα και απολαύστε!

Κεράσι
 Ξύλο

Μπισκότα Cherry για Bradley Smokers

Τα μπισκότα κερασιού παρέχουν ένα ήπιο, γλυκό και φρουτώδες άρωμα ιδανικό για το κάπνισμα πουλερικών, ψαριών, θαλασσινών, μοσχάρι, χοιρινό, αρνί, υδρόβια πτηνά, λαχανικά και τυρί.

Shop Now