Καπνός! Χοιρινό Loin, Apple & Arugula Σαλάτα!
Αυτή η συνταγή χρησιμοποιεί ένα ψητό χοιρινού κρέατος με ένα τρίψιμο για τα κύρια εξαρτήματα μιας σαλάτας, αλλά τα υπολείμματα είναι υπέροχα σε ένα σάντουιτς ή άλλα πιάτα.
Ingredients
Ένα ψητό χοιρινό 2 κιλών
1 1/2 κ.γ μουστάρδα Dijon
1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1/2 κουταλάκι του γλυκού σκόρδο σε σκόνη
1 κουταλιά της σούπας σπόρους μουστάρδας
1/2 κουταλάκι του γλυκού αλεσμένο μαύρο πιπέρι
1 κουταλάκι του γλυκού αποξηραμένο μαϊντανό
2 κουταλιές της σούπας μέλι
4 φλιτζάνια ρόκα
1 βασιλικό μήλο γκαλά, ξεφλουδισμένο και κομμένο σε κύβους
4 φρέσκα κρεμμυδάκια, κομμένα σε λεπτές φέτες
1/2 φλιτζάνι αποξηραμένα κράνμπερι
1/2 φλιτζάνι αμύγδαλα κομμένα σε φέτες
2/3 φλιτζάνι σάλτσα σαλάτας παπαρουνόσπορου
Μπισκετάκια με γεύση καπνιστή Bradley – Hickory, Apple ή Cherry
Preparation
Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε τη μουστάρδα Dijon, το αλάτι, το σκόρδο σε σκόνη, τους σπόρους μουστάρδας, το μαύρο πιπέρι, το μαϊντανό και το μέλι.
Απλώστε το μείγμα μπαχαρικών μουστάρδας σε όλο το χοιρινό φιλέτο και τοποθετήστε το στη σχάρα καπνιστών.
Ρυθμίστε τον καπνιστή στους 275°F, χρησιμοποιώντας μπισκότα ξύλου της επιλογής σας (η ινδική, το μήλο και το κεράσι δουλεύουν τέλεια).
Καπνίστε το χοιρινό φιλέτο μέχρι να φτάσει σε εσωτερική θερμοκρασία 160°F (αυτό μπορεί να διαρκέσει περίπου 2 1/2 – 3 ώρες).
Αφήνουμε το χοιρινό να ξεκουραστεί για 10 λεπτά. Κόψτε σε μενταγιόν 1/2 ίντσας και στη συνέχεια κόψτε τα μενταγιόν σε λωρίδες 1/2 ίντσας.
Συναρμολογήστε τη σαλάτα σε ατομικά πιάτα, στρώνοντας λίγη ρόκα, μήλο, κράνμπερι, αμύγδαλα και φρέσκα κρεμμυδάκια. Ρίξτε μερικές λωρίδες καπνιστού χοιρινού κρέατος και περιχύστε με dressing παπαρουνόσπορου.
Σερβίρετε αμέσως.
με Στηβ Κλύκα
Αγριοκαρυδιά
Ξύλο
Η έντονη και γλυκιά γεύση των Bisquettes Hickory το καθιστά ένα από τα πιο δημοφιλή ξύλα για κάπνισμα και συνδυάζεται ιδιαίτερα με πουλερικά, βοδινό, χοιρινό, κυνήγι, υδρόβια πτηνά, ξηρούς καρπούς και τυρί.
Shop Now