Καπνιστό Χοιρινές μπριζόλες Συνταγή γέμισης με καλαμπόκι και μαύρο φασόλι
Αυτή η συνταγή για τρίψιμο είναι τόσο γεμάτη γεύση, που δεν θα χρειαστείτε τίποτα άλλο. Καπνίζετε το κρέας χρησιμοποιώντας μπισκότα κερασιού, σφενδάμου ή βελανιδιάς. Οποιαδήποτε από αυτές θα λειτουργήσει υπέροχα.
Ingredients
4 χοιρινές μπριζόλες χωρίς κόκαλα (πάχος 1 ½ ίντσας)
2 κουταλιές της σούπας καστανή ζάχαρη
½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1 κουταλιά της σούπας τσίλι σε σκόνη
½ κουταλάκι του γλυκού κύμινο
¼ κουταλάκι του γλυκού πιπέρι καγιέν
1 Κονσέρβα καλαμπόκι, στραγγισμένο
1 Κονσέρβα μαύρα φασόλια, ξεπλυμένα και στραγγισμένα
1 φλιτζάνι σάλσα
Μπισκετάκια με γεύση Bradley – σφενδάμι, βελανιδιά ή κεράσι
Preparation
Κρατώντας το μαχαίρι οριζόντια, τοποθετήστε το στο χοντρό άκρο κάθε χοιρινής μπριζόλας και κόψτε για να κάνετε μια βαθιά τσέπη. Προσέξτε να μην τρυπήσετε από την άλλη άκρη.
Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε μαζί την καστανή ζάχαρη, το αλάτι, το τσίλι σε σκόνη, το κύμινο και το καγιέν. Τρίψτε το μείγμα σε όλο το εξωτερικό της χοιρινής μπριζόλας.
Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατέψτε το καλαμπόκι, τα μαύρα φασόλια και τη σάλσα. Ρίξτε με κουτάλι τις χοιρινές μπριζόλες.
Τοποθετήστε τις χοιρινές μπριζόλες σε σχάρες καπνιστών.
Ρυθμίστε τον καπνιστή στους 250°F χρησιμοποιώντας μπισκότα ξύλου της επιλογής σας (Σφενδάμι, Δρυς ή Κεράσι λειτουργούν τέλεια).
Καπνίστε το χοιρινό μέχρι να φτάσει σε εσωτερική θερμοκρασία 155°F, περίπου 2 ½ ώρες.
Σερβίρετε αμέσως.
Με Στηβ Κλύκα
Κεράσι
Ξύλο
Τα μπισκότα κερασιού παρέχουν ένα ήπιο, γλυκό και φρουτώδες άρωμα ιδανικό για το κάπνισμα πουλερικών, ψαριών, θαλασσινών, μοσχάρι, χοιρινό, αρνί, υδρόβια πτηνά, λαχανικά και τυρί.
Shop Now