Honey Sriracha Smoked Side Ribs

Το μέλι Sriracha καπνίζει Πλευρικές πλευρές Συνταγή



Ένας συνδυασμός μελιού και μαρινάς Sriracha είναι αυτό που κάνει αυτές τις πλευρές τόσο ξεχωριστές. Αυτό το μέλι Sriracha καπνιστό πλευρικό πλευρά συνταγή θα είναι ακόμα καλύτερη αν καπνίσει χρησιμοποιώντας Hickory, Pecan ή Whisky Oak Bisquettes.

Ingredients

1 Ράφι χοιρινά πλευρά

½ φλιτζάνι μέλι

4 κουταλιές της σούπας Sriracha

1 κουταλιά της σούπας αλάτι

2 κουταλιές της σούπας μαύρο πιπέρι

2 κουταλάκια του γλυκού σκόρδο σε σκόνη

Μπισκετάκια με γεύση Bradley – Hickory, Pecan ή Whisky Oak

Preparation

Ρυθμίστε το καπνιστή στους 275°F χρησιμοποιώντας μπισκότα με γεύση Bradley της επιλογής (Hickory, Pecan και Whisky Oak λειτουργούν τέλεια για παϊδάκια).

Ξεκολλήστε τη μεμβράνη από το πίσω μέρος κάθε ράφι πλευρών.

Ανακατέψτε το μέλι, τη Sriracha, το αλάτι, το μαύρο πιπέρι και τη σκόνη σκόρδου.

Αλείψτε περίπου το μισό μείγμα μελιού Sriracha και στις δύο πλευρές των πλευρών.

Τοποθετήστε τα παϊδάκια στο καπνιστή και καπνίστε για 3-4 ώρες.

Αλείφουμε τα παϊδάκια με την υπόλοιπη σάλτσα.

Τα αφήνουμε να ξεκουραστούν για 10 λεπτά πριν τα κόψουμε και τα σερβίρουμε.

Συνταγή από: Στηβ Σίλκα