Καπνιστό Χοιρινές μπριζόλες Συνταγή
Θα σας δείξω πώς να καπνίζετε χοιρινές μπριζόλες με μόλις δύο απλά βήματα που οδηγούν σε χυμώδεις χοιρινές μπριζόλες κάθε φορά. Καπνίζω αυτές τις μπριζόλες στον επαγγελματικό ηλεκτρικό καπνιστή Bradley P10.
Ingredients
Χοιρινές μπριζόλες
Συνταγή Sunset Rum Glaze:
1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο σκόρδο
2 Jiggers χυμός πορτοκαλιού (3 ουγκιές)
2 ¾ ρούμι jiggers (4 oz)
2 κουταλιές της σούπας σάλτσα τσίλι
2 κουταλιές της σούπας μελάσα
Preparation
Αλατίστε τις χοιρινές μπριζόλες με ένα γαλόνι νερό, τέταρτο φλιτζάνι καστανή ζάχαρη και μισό φλιτζάνι αλάτι kosher. Οι μπριζόλες έχουν πάχος τουλάχιστον μιάμιση ίντσα. χτυπήστε με χαρτί κουζίνας μετά το αλατισμένο.
Καρυκεύστε τις μπριζόλες με το Jack Daniel's Pork Rub.
Χρησιμοποιήστε μπισκότα από ξύλο σφενδάμου, προθερμάνετε το καπνιστή Bradley στους 225ºFκαι εφαρμόστε καπνό για την πρώτη μισή ώρα.
Στο μεταξύ, φτιάξτε ένα γλάσο με αυτά τα υλικά: Συνταγή Sunset Rum Glaze * 1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο σκόρδο * 2 jiggers χυμός πορτοκαλιού (3 oz) * 2 ¾ jiggers ρούμι (4 oz) * 2 κουταλιές της σούπας σάλτσα τσίλι * 2 κουταλιές της σούπας μελάσα
Γλασέ τις μπριζόλες
Καπνίζετε για άλλα 10 λεπτά και στη συνέχεια τα αναποδογυρίζετε. Μαγειρέψτε συνολικά για 2 ώρες και 15 λεπτά.
Συνταγή Από: Armadillo Pepper BBQ
Σφεντάμι
Ξύλο
Με μια ελαφρώς καπνιστή, γλυκιά και διακριτική γεύση, τα μπισκότα σφενδάμου είναι ιδανικά για το κάπνισμα γαλοπούλας και για την ενίσχυση της γεύσης των πουλερικών και των πτηνών θηραμάτων.
Shop Now