Brined Smoked Pork Chops Recipe

Ξέφρευστο καπνιστό Χοιρινές μπριζόλες Συνταγή



Προσφορά, ζουμερό και γεμάτο καπνιστή γεύση, αυτή η συνταγή καπνιστού χοιρινού κρέατος είναι βέβαιο ότι θα είναι ένα χτύπημα με την οικογένεια και τους φίλους σας. Γυρισμένο για 36-48 ώρες και στη συνέχεια αργή καπνιστή για τέσσερις ώρες, αυτό το χοιρινό φιλέτο είναι ιδανικό για ψήσιμο ή κατάψυξη για μεταγενέστερη χρήση.

Ingredients

Για την άλμη:

4 Φλιτζάνια Νερό

1 φλιτζάνι Morton Tender Quick*

Κάνει αρκετό για ένα χοιρινό φιλέτο 6 λιβρών.

Το ποσό του Tender Quick είναι το προτεινόμενο ποσό από τον κατασκευαστή.

Preparation

Αρχικά, ανακατέψτε το Tender Quick σε νερό μέχρι να διαλυθεί. Σας ενθαρρύνω να προσθέσετε τα δικά σας μπαχαρικά στην άλμη.

Στη συνέχεια, κόψτε το φιλέτο σε δύο κομμάτια και τοποθετήστε το σε άλμη (σε αυτό το στάδιο μην το κόψετε σε μπριζόλες). Ο χρόνος άλμης είναι περίπου 36 ώρες για αυτή τη συνταγή. Αλλά μπορεί να παραταθεί έως και 48 ώρες.

Το κόψιμο της οσφυϊκής κοιλότητας σε δύο μέρη γίνεται για δύο λόγους: διευκολύνει την τοποθέτηση σε ένα δοχείο που βάζετε και επιπλέον οι μικρότερες φέτες κρέατος θα ταιριάζουν καλύτερα στις σχάρες καπνίσματος.

Προσπαθήστε να κρατήσετε όλο το κρέας βυθισμένο στην άλμη. Εάν αυτό δεν μπορεί να γίνει, κρατήστε το εκτεθειμένο κρέας στο ελάχιστο.

Στη συνέχεια, αφαιρέστε το κρέας από την άλμη και ξεπλύνετε. Μουλιάζουμε το κρέας σε γλυκό νερό για δύο ώρες. Εάν προτιμάτε περισσότερη γεύση αλατιού, χρησιμοποιήστε το υψηλότερο τέλος των χρόνων άλμης ή μουλιάστε για λιγότερο χρόνο (αλλά όχι λιγότερο από μία ώρα).*δείτε παρακάτω.

Μπορείτε να αφαιρέσετε το κρέας από το νερό τώρα και να το στεγνώσετε με χαρτί κουζίνας.

Τώρα, ήρθε η ώρα να καπνίσετε:

Προθερμάνετε το Bradley Smoker σας στους 200°ΣΤ. Καπνίστε για τέσσερις ώρες ή μέχρι η εσωτερική θερμοκρασία του κρέατος στους 150°Φτάνετε στο F, χρησιμοποιώντας τρεις ώρες καπνού αγριόγαλου.

Βγάζουμε το κρέας από το καπνιστό, το βάζουμε στο ψυγείο και το αφήνουμε να κρυώσει. Αφού κρυώσουν, κόψτε τις οσφυϊκές χώρες περίπου ¾ μπριζόλες ίντσας.

Τώρα μπορείτε να ψήσετε κάθε μεμονωμένη χοιρινή μπριζόλα ή μπορείτε να τα καταψύξετε και να τα ψήσετε αργότερα. Θα σημειώσετε ότι προτείνω ζεστό κάπνισμα μέχρι η εσωτερική θερμοκρασία να φτάσει τους 150°ΣΤ. Από την άλλη, μπορείτε να το καπνίσετε λιγότερο από πλήρως ψημένο, αν πρόκειται να το ψήσετε στη σχάρα. Αλλά είναι η προτίμησή μου να μαγειρεύω αμέσως, έτσι ώστε όταν ξαναζεσταίνετε στη σχάρα, να μην ανησυχείτε για το «μαγείρεμα».

Σημειώσεις: Η μεγαλύτερη συμβουλή είναι να μουλιάζετε την οσφυϊκή χώρα σας πριν καπνίσετε. Δεν μπορώ να υπερεκτιμήσω τη σημασία αυτού του βήματος και θα κάνει τη διαφορά ανάμεσα σε ένα ανεκτό αλμυρό γεύμα και ένα εξαιρετικό γεύμα.

Recipe Credit: “Whitetailfan” από το Bradley Smoker Forum.

Αγριοκαρυδιά
 Ξύλο

Hickory Bisquettes για Bradley Smokers

Η έντονη και γλυκιά γεύση των Bisquettes Hickory το καθιστά ένα από τα πιο δημοφιλή ξύλα για κάπνισμα και συνδυάζεται ιδιαίτερα με πουλερικά, βοδινό, χοιρινό, κυνήγι, υδρόβια πτηνά, ξηρούς καρπούς και τυρί.

Shop Now