Smoked Pork Chops Recipe

Καπνιστό Χοιρινές μπριζόλες Συνταγή



Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να καπνίσετε χοιρινές μπριζόλες. Αυτή η συνταγή με φρέσκα βότανα και μουστάρδα είναι τόσο απλή και οι χοιρινές μπριζόλες θα αποδειχθούν υγρά και τρυφερά.

Ingredients

6 χοιρινές μπριζόλες στο κέντρο

75 ml (⅓ φλιτζάνι) κοκκώδη μουστάρδα Dijon

45 ml (3 κουταλιές της σούπας) μέλι

30 ml (2 κουταλιές της σούπας) φυτικό λάδι

15 ml (1 κουταλιά της σούπας) ξύδι από κόκκινο κρασί

15 ml (1 κουταλιά της σούπας) ψιλοκομμένα φρέσκα μυρωδικά όπως φασκόμηλο, δεντρολίβανο και/ή θυμάρι

Αλάτι και πιπέρι για να γευτείς

Preparation

Παρασκευή:

Κόψτε τις χοιρινές μπριζόλες με το περιττό λίπος

Στεγνώστε και τοποθετήστε το σε γυάλινο ή κεραμικό ταψί

Απλώνουμε τα υλικά πάνω από τις χοιρινές μπριζόλες

Γυρίστε τις χοιρινές μπριζόλες να καλύψουν όλες τις πλευρές

Αφήστε να σταθεί

Μέθοδος καπνίσματος:

Προθερμάνετε τον καπνιστή στους 90-100°C (190-220°F)

Αφήστε λίγη σάλτσα μουστάρδας στις μπριζόλες

Τοποθετήστε σε μια λαδωμένη σχάρα στο πάνω μισό του καπνιστή

Μαγειρέψτε τον καπνό για 3 έως 4 ώρες ή μέχρι να γίνουν οι μπριζόλες. Οι χρόνοι μαγειρέματος ποικίλλουν ανάλογα με τον άνεμο και τις καιρικές συνθήκες.

Τεστ ετοιμότητας:

Οι χοιρινές μπριζόλες πρέπει να είναι υγρές και τρυφερές.

Έτοιμο για σερβίρισμα.

Σερβίρουμε με την υπόλοιπη σάλτσα πάνω από την μπριζόλα.