Καπνιστό Χοιρινό μπριζόλες Συνταγή
Αυτή η συνταγή σε καπνιστό χοιρινό μπριζόλες ήρθε σε μένα όταν βρήκα μια πώληση σε χοιρινά άκρα. Έτσι, αποφάσισα να αγοράσω μερικά από αυτά.
Ήταν ήδη κομμένα σε φέτες, οπότε έφερα τη συνταγή από το Hot Smokin 'Gal για καπνιστές χοιρινού κρέατος. Γεια σου, λειτούργησε για μπριζόλες, γιατί όχι για τα άκρα;
Ingredients
Για 10 κιλά μπριζόλες, περίπου ¼ ίντσα πάχους
10 T Morton Tender Quick
2 T (συσσωρευμένος) καπνιστό αλάτι χοιρινού
Λίγο κάτω από ½ C καστανή ζάχαρη
Preparation
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και τρίβουμε πάνω στις μπριζόλες.
Αφήστε τα να μαλακώσουν για 5 ώρες και μετά προσθέστε ένα μικρό κουτάκι χυμό ανανά.
Οι μπριζόλες πρέπει να καθίσουν στο ζουμί για άλλα 45 λεπτά.
Τα ξεπλένουμε και τα αφήνουμε να στεγνώσουν λίγο.
Τώρα είναι έτοιμοι να μπουν στο καπνιστή.
Καπνίστε τις μπριζόλες στους 225ºF για 4 ώρες. Χρησιμοποίησα hickory.
Αγριοκαρυδιά
Ξύλο
Η έντονη και γλυκιά γεύση των Bisquettes Hickory το καθιστά ένα από τα πιο δημοφιλή ξύλα για κάπνισμα και συνδυάζεται ιδιαίτερα με πουλερικά, βοδινό, χοιρινό, κυνήγι, υδρόβια πτηνά, ξηρούς καρπούς και τυρί.
Shop Now