Hot Smokin' Gal's Smoked Pork Chops Recipe

Το Hot Smokin 'Gal's Smoked Χοιρινές μπριζόλες Συνταγή



Προετοιμαστείτε για μια χυμώδη γιορτή με αυτές τις χοιρινές μπριζόλες χοιρινού κρέατος. Εγχώνεται με το τέλειο μείγμα της προσφοράς του Morton γρήγορη, hickory αλάτι και σκούρα καφέ ζάχαρη, αυτές οι τρυφερές μπριζόλες μαριναίνονται στην τελειότητα, λουσμένα σε έναν υπαινιγμό χυμού ανανά και στη συνέχεια αργή καπνιστή σε καπνιστή-γλυκιά τελειότητα, αφήνοντας σας με ένα πιάτο των ακαταμάχητων γεύσεων σε κάθε δάγκωμα.

Ingredients

5 κουταλιές της σούπας Morton's Tender Quick για 5 κιλά χοιρινές μπριζόλες

1 κουταλιά της σούπας + αλάτι hickory από το Butcher Packer

Λίγο λιγότερο από ένα ¼ φλιτζάνι σκούρα καστανή ζάχαρη

Preparation

Τρίψτε τις μπριζόλες και κλείστε τις σε μια πλαστική σακούλα. (Χρησιμοποίησα το Foodsaver μου) Οι οδηγίες στο Morton λένε 4 – 6 ώρες για το τρίψιμο.

Μετά από 4 ½ ώρες, ανοίξτε τη σακούλα και προσθέστε λίγο χυμό ανανά (μου είχε τελειώσει ο μηλίτης μήλου) με τις μπριζόλες και ξανασφραγίστε. ** Δες παρακάτω.

Αφήστε τα να καθίσουν για περίπου άλλα 45 λεπτά, στη συνέχεια αφαιρέστε τις μπριζόλες και ξεπλύνετε.

Καπνίστε στο Bradley στους 200°F για μια ώρα.

Αυξήστε τη θερμοκρασία στους 225°F για ½ ώρα για να τελειώσετε το μαγείρεμα,

Χρησιμοποιήστε 3 μήλα μπισκότα.

** Αυτές οι μπριζόλες ήταν αρκετά λεπτές.

μήλο
 Ξύλο

Μπισκετάκια Apple για Bradley Smokers

Ένα ελαφρύ, φρουτώδες και ελαφρώς γλυκό άρωμα καπνού που συνδυάζεται με πουλερικά, βοδινό, χοιρινό, αρνί και τυρί.

Shop Now