Sliced pork tenderloin and tangerine on cutting board

Καπνισμένο Χαρίσα και Tangerine Φιλέτο χοιρινού κρέατος Συνταγή



Το Lean Pork Tenderloin έχει μεγάλη γεύση με ένα χτύπημα μπαχαρικών και εσπεριδοειδών. Harissa Paste και Tangerine Juice απλά το κάνετε αυτό και έχει μεγάλη γεύση. Για άλλες νόστιμες συνταγές χοιρινού κρέατος, δοκιμάστε τη Χαβάη γεμιστό χοιρινό φιλέτο, χοιρινό χοιρινό σφενδάμι ή μπέικον τυλιγμένο χοιρινό φιλέτο γεμισμένο με ψητές κόκκινες πιπεριές.

Ingredients

1 χοιρινό φιλέτο

1½ σούπας πάστα χαρίσα

2 κουταλιές της σούπας καστανή ζάχαρη

1 κουταλάκι του γλυκού σκόρδο σε σκόνη

½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι

1 Tresh μανταρίνι

Μπισκετάκια με γεύση Bradley - Hickory, Apple ή Cherry

Preparation

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε την πάστα χαρίσα με την καστανή ζάχαρη, τη σκόνη σκόρδου και το αλάτι. Απλώνουμε σε όλο το χοιρινό φιλέτο έτσι ώστε να επικαλύπτεται ομοιόμορφα.

Ρυθμίστε το καπνιστή στους 275°F χρησιμοποιώντας μπισκότα ξύλου της επιλογής σας (ηκόρι, μήλο ή κεράσι δουλεύουν τέλεια).

Καπνίστε το χοιρινό μέχρι να φτάσει σε εσωτερική θερμοκρασία 155°F, περίπου 2 - 2½ ώρες.

Κόψτε το φιλέτο σε μενταγιόν και στύψτε το χυμό μανταρίνι στο χοιρινό.

Σερβίρετε αμέσως.

Αγριοκαρυδιά
 Ξύλο

Hickory Bisquettes για Bradley Smokers

Η έντονη και γλυκιά γεύση των Bisquettes Hickory το καθιστά ένα από τα πιο δημοφιλή ξύλα για κάπνισμα και συνδυάζεται ιδιαίτερα με πουλερικά, βοδινό, χοιρινό, κυνήγι, υδρόβια πτηνά, ξηρούς καρπούς και τυρί.

Shop Now