Summer Sausage

Smoked Summer Sausage Recipe



The recipe I used is actually a spicy snack stick recipe, but it makes great summer sausage.

Ingredients

10 λίβρες κρέας (χρησιμοποίησα ψητό τσακ)

3 κουταλάκια του γλυκού το καθένα:

- Αλεσμένο σέλινο

- Ασπρο πιπέρι

- Μοσχοκάρυδο

- Σκόνη κάρυ

5 κουταλιές της σούπας αλάτι

2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι ωρίμανσης

1 κουταλάκι του γλυκού υγρό καπνό (προαιρετικά)

1 φλιτζάνι άπαχο ξηρό γάλα (συνδετικό)

5 κουταλιές της σούπας δεξτρόζη σε σκόνη

1 Φλιτζάνι παγωμένο νερό

Preparation

Γεμίστε το μείγμα σε περιβλήματα 2,5 ιντσών στο μήκος των ραφιών.

Στεγνώστε το λουκάνικο στους 100°F για μία ώρα.

Ξεκινήστε τον καπνό και αυξήστε τη θερμοκρασία στους 130°F για μία ώρα.

Στη συνέχεια, αυξήστε τη θερμοκρασία στους 150°F για την επόμενη ώρα.

Η τελική ρύθμιση θερμοκρασίας είναι 170 F για 5 ώρες ή στην εσωτερική θερμοκρασία του λουκάνικου 152°F.