Καπνισμένο σφενδάμι και μούρο Λουκάνικο Συνταγή
Αυτή είναι η αγαπημένη μου συνταγή καπνιστού σφενδάμου και μούρων. Πρόκειται για μια νέα συνταγή λουκάνικου σφενδάμου και στη συνέχεια προσθέτετε τα μούρα. Κανονικά δεν το καπνίζω εξαιτίας των μούρων, αλλά μπορείτε να προσθέσετε λίγο υγρό καπνό. Ή χρησιμοποιήστε τη δική σας συνταγή και αντικαταστήστε τη ζάχαρη σφενδάμου για την δεξτρόζη ή τη ζάχαρη που απαιτεί η συνταγή. Ωστόσο, βεβαιωθείτε ότι είναι η αληθινή ζάχαρη σφενδάμου, όχι η ζάχαρη με αρωματισμένη με σφενδάμι. Μαγειρέψτε, τηγανίστε ή ψήνετε. Αποθηκεύστε σε ψυγείο περίπου 4 ημέρες ή διπλό περιτύλιγμα και παγώστε για 6 μήνες.
Ingredients
3 λίβρες ελαφιού
2 λίβρες καπνιστό μπέικον. ψημένο τραγανό, θρυμματισμένο
1 λίβρα χοιρινό πισινό
1 κουταλιά της σούπας αλάτι (αν το μπέικον είναι πραγματικά αλμυρό μην χρησιμοποιήσετε το 1 Τ)
4 κουταλιές της σούπας σιρόπι σφενδάμου. Προσπαθήστε να χρησιμοποιήσετε πραγματικό σφενδάμι του Βερμόντ. Λίγο πολύ για γεύση.
1 κουταλιά της σούπας φασκόμηλο
1 φλιτζάνι βατόμουρα
1 κουταλιά της σούπας μαύρο πιπέρι
1 κουταλιά της σούπας σκόρδο σε σκόνη
1 κουταλάκι του γλυκού κόλιανδρο
1 κουταλάκι του γλυκού αλεσμένος σπόρος μουστάρδας
1 κουταλάκι του γλυκού μαντζουράνα
½ φλιτζάνι παγωμένο νερό
Περίβλημα Hog 33-36 mm (προαιρετικό)
Preparation
Τρίψτε το ελάφι, το μπέικον, το χοιρινό πισινό και τα μούρα (επιλέξτε) στο πιάτο 1 φορά.
Ανακατεύουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε καλά.
Βάλτε πράγματα στο περίβλημα, στρίψτε σε κρίκους 4" ή φτιάξτε μπιφτέκια.
Αυτό δεν καπνίζω λόγω των μούρων. Μπορείτε να προσθέσετε λίγο υγρό καπνό αν θέλετε. Μαγειρέψτε, τηγανίστε ή ψήστε. Φυλάσσετε στο ψυγείο για περίπου 4 ημέρες ή τυλίξτε διπλό και παγώστε για 6 μήνες.