Καπνιστό Μπέικον τυλιγμένο χοιρινό μπριζόλες σε μια συνταγή κουλούρι
Αντί για το γνωστό σάντουιτς "λουκάνικων και πιπεριών", δοκιμάστε αυτό με καπνιστό χοιρινό και μπέικον. Εάν σας αρέσει μια έντονη καπνιστή γεύση, δοκιμάστε να καπνίζετε τις πιπεριές και τα κρεμμύδια, ή χρησιμοποιώντας τη σάλτσα μπάρμπεκιου Hickory Jalapeño.
Ingredients
4 χοιρινές μπριζόλες χωρίς κόκαλα
8 φέτες μπέικον
2 Μέτρια κρεμμύδια
½ Κόκκινη πιπεριά, ξεφλουδισμένη και κομμένη σε φέτες
½ Κίτρινη πιπεριά, ξεφλουδισμένη και κομμένη σε φέτες
2 κουταλιές της σούπας λάδι
σάλτσα μπάρμπεκιου
2-4 ψωμάκια σάντουιτς (καιζέρ, μπαγκέτα, ήρωας κ.λπ.), κομμένα σε οριζόντια φέτες
Μπισκετάκια με γεύση Bradley
Preparation
Χτυπάμε τις χοιρινές μπριζόλες με ένα τρυφερό κρέας. Τυλίξτε 2 φέτες μπέικον γύρω από κάθε μαλακή χοιρινή μπριζόλα. Τοποθετήστε τις τυλιγμένες μπριζόλες σε μια σχάρα καπνιστών, κρατώντας τις τεντωμένες και επίπεδες.
Ρυθμίστε το καπνιστή για 275°F χρησιμοποιώντας μπισκότα ξύλου της επιλογής σας (ωραία είναι η σκλήθρα, το κεράσι ή το πεκάν).
Κάπνισε τις χοιρινές μπριζόλες μέχρι να φτάσουν σε εσωτερική θερμοκρασία τουλάχιστον 180°F (περίπου 2 ώρες). Μέχρι να φτάσουν σε αυτή τη θερμοκρασία, το μπέικον πρέπει να ροδίσει. Αν το μπέικον δεν έχει ροδίσει κατά την προτίμησή σας, αφήστε το να καπνίσει λίγο περισσότερο.
Όσο τσιγαρίζουν οι μπριζόλες, σε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά σοτάρουμε τα κρεμμύδια και τις πιπεριές με το λάδι. Μαγειρέψτε μέχρι να μαλακώσουν και τα κρεμμύδια να γίνουν ωραία και να ροδίσουν.
Συναρμολογήστε τα σάντουιτς, τοποθετώντας στα ψωμάκια τις καπνιστές χοιρινές μπριζόλες, τα σοταρισμένα κρεμμύδια και πιπεριές και τη σάλτσα BBQ. Τα μεγαλύτερα ψωμάκια σάντουιτς μπορεί να χρειαστούν δύο μπριζόλες.
Με Στηβ Σίλκα
Κλήθρα
ξύλο
Η σκλήθρα χρησιμοποιείται συνήθως για καπνιστό σολομό λόγω της πιο ήπιας γεύσης της. Ωστόσο, χάρη στην ελαφριά, γλυκιά και μοσχομυριστή γεύση του, είναι μια απαλή γεύση καπνού ιδανική για σχεδόν κάθε πιάτο.
Shop Now