Smoked Pulled Pork Butt Recipe

Καπνιστό Τραβηγμένο χοιρινό άκρο Συνταγή



Μην σκέφτεστε μόνο τα σάντουιτς όταν μιλάμε για καπνιστό χοιρινό άκρο. Αυτό είναι ένα πολύ ευπροσάρμοστο κρέας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να γεμίσετε tacos, burritos ή ομελέτες. Και δεν είναι ποτέ πάρα πολύ. Διαρκεί μερικές μέρες στο ψυγείο και είναι φιλικό προς τα καταψύκτες.

Ingredients

1 ψητό χοιρινό (συνήθως 7-9 κιλά)

¼ φλιτζάνι καστανή ζάχαρη

3 κουταλιές της σούπας πάπρικα

2 κουταλιές της σούπας αλάτι

2 κουταλιές της σούπας μαύρο πιπέρι

1 κουταλιά της σούπας ξερή μουστάρδα

1 κουταλιά της σούπας σκόρδο σε σκόνη

2 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι καγιέν

2 κουταλάκι του γλυκού αλεσμένο κύμινο

1 κουταλάκι του γλυκού αλεσμένο φασκόμηλο

Μπισκότα Bradley Flavor - Hickory, Maple ή Whisky Oak

Preparation

Κάντε το τρίψιμο ανακατεύοντας τη ζάχαρη και όλα τα μπαχαρικά. Τρίψτε γενναιόδωρα το μείγμα μπαχαρικών σε όλο το χοιρινό ψητό.

Ρυθμίστε το καπνιστή στους 225°F χρησιμοποιώντας μπισκότα ξύλου της επιλογής (hickory, σφενδάμι και ουίσκι δρυς) λειτουργούν εξαιρετικά.

Καπνίστε το χοιρινό ψητό μέχρι να φτάσει σε εσωτερική θερμοκρασία 205°F. Αυτό μπορεί να διαρκέσει έως και 12 ή περισσότερες ώρες, ανάλογα με την εξωτερική θερμοκρασία και εάν υπάρχει άλλο φαγητό στον καπνιστή.

Τραβήξτε το χοιρινό σε μπουκίτσες ή κορδόνια.

Σερβίρισμα.

Αγριοκαρυδιά
 Ξύλο

Hickory Bisquettes για Bradley Smokers

Η έντονη και γλυκιά γεύση των Bisquettes Hickory το καθιστά ένα από τα πιο δημοφιλή ξύλα για κάπνισμα και συνδυάζεται ιδιαίτερα με πουλερικά, βοδινό, χοιρινό, κυνήγι, υδρόβια πτηνά, ξηρούς καρπούς και τυρί.

Shop Now