Καπνιστό Τράβηξε το χοιρινό και το μπέικον Συντακτική συνταγή
Το καπνιστό χοιρινό κρέας και τα ολισθητήρα μπέικον είναι ιδανικά για να σερβίρουν σε πάρτι, ως ορεκτικό ή κύριο μάθημα. Αποδεικνύουν γευστικά, τρυφερά, ζουμερά και με όμορφη παρουσίαση.
Ingredients
1 Πακέτο (12-Pack) ρολά δείπνου
1½ κιλό περισσευούμενο χοιρινό κρέας (περίπου 3-4 φλιτζάνια) – Κάντε κλικ εδώ για μια υπέροχη συνταγή
1 ½ φλιτζάνι σάλτσα μπάρμπεκιου
6-8 φέτες τυρί
8 φέτες μπέικον, ψημένες και θρυμματισμένες
3 κουταλιές της σούπας βούτυρο, λιωμένο
2 κουταλιές της σούπας σουσάμι
Preparation
Προθερμάνετε το φούρνο στους 325°F.
Κρατώντας τα 12 ρολά δείπνου μαζί, τα κόβουμε κατά μήκος. Τοποθετούμε το κάτω μισό σε λαδωμένο ταψί (μεγέθους 13 x 9 περίπου).
Ρίξτε το τραβηγμένο χοιρινό στη σάλτσα μπάρμπεκιου και απλώστε το ομοιόμορφα στο κάτω μισό των ρολών δείπνου.
Στρώστε τις φέτες τυριού πάνω από το τραβηγμένο χοιρινό και πασπαλίστε το θρυμματισμένο μπέικον πάνω από τις φέτες τυριού.
Τοποθετήστε το πάνω μισό από τα ρολά δείπνου από πάνω.
Αλείψτε το λιωμένο βούτυρο πάνω από τα ρολά του βραδινού και πασπαλίστε με σουσάμι.
Σκεπάζουμε το ταψί με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για 15 λεπτά.
Αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για άλλα 10-15 λεπτά.
Κόβουμε σε ροδέλες και σερβίρουμε ζεστό.