Smoked pork wrap

Cheesy Smoked Χοιρινό και σοταρισμένο veggie wrap Συνταγή



Ένας άλλος νόστιμος τρόπος για να χρησιμοποιήσετε αυτό το καπνιστό χοιρινό που ήταν στο ψυγείο σας για πάντα. Έτοιμοι σε 15 λεπτά, αυτή είναι επίσης μια ευκαιρία να προσθέσετε κάποια λαχανικά στη διατροφή σας.

Ingredients

2 κουταλιές της σούπας λάδι

1 μέτριο κρεμμύδι - κομμένο σε λεπτές φέτες

1 Γλυκιά πιπεριά (κόκκινη, κίτρινη ή πορτοκαλί), καθαρισμένη και κομμένη σε λεπτές φέτες

8 Μανιτάρια - σε λεπτές φέτες

1 κολοκυθάκι - σε λεπτές φέτες

Αλάτι και πιπέρι για να γευτείς

1 φλιτζάνι τριμμένο τυρί (μοτσαρέλλα, προβολόνε κ.λπ.)

1½ φλιτζάνια καπνιστό χοιρινό φιλέτο - κομμένο σε λεπτές λωρίδες

4 Μεγάλα περιτυλίγματα

Preparation

Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά.

Προσθέστε το κρεμμύδι σε φέτες, τις πιπεριές, τα μανιτάρια, τα κολοκυθάκια, αλάτι και πιπέρι στο τηγάνι και σοτάρετε μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά. Αποσύρουμε από τη φωτιά.

Προθερμάνετε μια πρέσα panini.

Συναρμολογήστε τα περιτυλίγματα βάζοντας λίγο καπνιστό χοιρινό φιλέτο, σοταρισμένα λαχανικά και τριμμένο τυρί στη μέση του τυλίγματος.

Διπλώστε το περιτύλιγμα έτσι ώστε να μοιάζει με μπουρίτο. Τοποθετούμε, με διπλωμένη πλευρά προς τα κάτω, στην πρέσα panini. Χαμηλώστε την επάνω πλάκα γκριλ και πιέστε απαλά. Ψήστε το περιτύλιγμα μέχρι να φανούν τα σημάδια ψαλίδας. Το τυρί πρέπει να λιώσει και το εσωτερικό του να είναι ζεστό.

Σημείωση: Εάν δεν έχετε πρέσα panini, μπορείτε να το σερβίρετε χωρίς ψήσιμο, καθώς θα έμοιαζε με fajita.

Με: Στηβ Σίλκα