Smoked pulled pork poutine

Καπνιστό Τραβηγμένο χοιρινό poutine Συνταγή



Ένα από τα καλύτερα καπνιστά τρόφιμα άνεσης είναι! Και τώρα μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας. Δοκιμάστε το καπνιστό χοιρινό χοιρινό σε κάθε περίσταση, θα χτυπήσει ακριβώς το σημείο.

Ingredients

6 πατάτες ρουσέτ

2 φλιτζάνια σάλτσα βοδινού

½ φλιτζάνι σάλτσα μπάρμπεκιου

1 λίβρα χοιρινό κρέας

2 φλιτζάνια τυρόπηγμα

Αλάτι, για γεύση

Λάδι για τηγάνισμα

Preparation

Πλένουμε τις πατάτες και τις κόβουμε σε μπαστουνάκια σε μέγεθος τηγανιτής.

Σε μια μικρή κατσαρόλα ή κατσαρόλα, χτυπήστε μαζί το σάλτσα και τη σάλτσα BBQ. Ζεσταίνουμε τη σάλτσα BBQ σε μέτρια φωτιά.

Ζεσταίνουμε το τραβηγμένο χοιρινό σε ένα μαντεμένιο τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Ανακατεύετε συχνά. Το χοιρινό θα αρχίσει να ροδίζει σε μερικά σημεία και θα γίνει λίγο τραγανό.

Ζεσταίνουμε το λάδι σε μια βαθιά φριτέζα στους 350ºF. Προσθέστε τα ξυλάκια πατάτας, σε παρτίδες, στο καυτό λάδι. Τηγανίζουμε μέχρι να ψηθούν οι τηγανητές πατάτες και να γίνουν τραγανές εξωτερικά. Τα στραγγίζουμε και τα περιχύνουμε με λίγο αλάτι.

Φτιάξτε το πουτίνι στοιβάζοντας μερικές τηγανητές πατάτες σε ένα πιάτο. Ρίξτε με κουτάλι λίγο χοιρινό κρέας στις πατάτες και από πάνω προσθέστε τυρόπηγμα. Ρίχνουμε από πάνω λίγη σάλτσα και σερβίρουμε αμέσως.

Με Στηβ Σίλκα