smoked pork tenderloin with salad

Καπνιστό Sage χοιρινό φιλέτο Συνταγή



Ένας συνδυασμός φρέσκων και αποξηραμένων βοτάνων κάνει το καλύτερο καρύκευμα για αυτή τη συνταγή καπνιστού χοιρινού κρέατος. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ξύλο ουίσκι, αλλά τα premium sage bisquettes θα είναι ένας τέλειος αγώνας.

Ingredients

1 χοιρινό φιλέτο

Για τη μαρινάδα:

½ φλιτζάνι νερό

½ φλιτζάνι μηλόξυδο

¼ φλιτζάνι σιρόπι σφενδάμου

1 κουταλιά της σούπας αλάτι kosher

1 κγ μαύρο πιπέρι

2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες

2 κουταλάκια του γλυκού αποξηραμένο φασκόμηλο

1 κουταλάκι του γλυκού δεντρολίβανο αποξηραμένο

1 κουταλάκι του γλυκού αποξηραμένο μαϊντανό

1 κουταλάκι αποξηραμένο βασιλικό

Μπισκότα Bradley Flavor – Premium Sage ή Whisky Oak

Preparation

Χτυπάμε τα υλικά για τη μαρινάδα.

Βυθίστε το φιλέτο στη μαρινάδα και μαρινάρετε όλη τη νύχτα.

Προθερμάνετε τον καπνιστή στους 225°F.

Αφαιρέστε το φιλέτο από τη μαρινάδα και καπνίστε για 2,5 – 3 ώρες μέχρι να επιτευχθεί εσωτερική θερμοκρασία 150°F. Αφήστε το φιλέτο να ξεκουραστεί για 30 λεπτά πριν το κόψετε σε φέτες και σερβίρετε.

Συνταγή: Lena Clayton

ΣΟΦΌΣ
Ξύλο

Μπισκετάκια Φασκόμηλο για τους Μπράντλεϊ Σμόκερς

Ένα άρωμα που περιλαμβάνει νότες λεμονιού, μέντας και ξυλώδεις νότες. Αρνί, χοιρινό, πουλερικά και αλλαντικά ενισχύονται από τις γεύσεις των μπισκότων φασκόμηλου και σφενδάμου.

Shop Now