alt=smoked cheddar chorizo burger

Καπνιστό τσένταρ Χορό Συνταγή Burgers



Υπάρχουν περίπου τρόποι για να φτιάξετε το δικό σας μπιφτέκι. Ακόμη και ο τρόπος που είναι προετοιμασμένος, υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές. ψητό, καπνιστό, τηγανητά μπιφτέκια και ο κατάλογος συνεχίζεται. Για μένα προσωπικά, ένα μπιφτέκι είναι εκεί που μου αρέσει να πηγαίνω και να δοκιμάζω κάτι νέο κάθε φορά που τα φτιάχνω. Μερικά πειράματα είναι πιο επιτυχημένα από άλλα, αλλά η συνταγή παρακάτω είναι σίγουρα ένας από τους νέους αγαπημένους μου τρόπους για να φτιάξω ένα νόστιμο σπιτικό μπιφτέκι! Ένα καπνιστό cheddar chorizo ​​burger πρόκειται να πεθάνει. Τα μπαχαρικά του chorizo ​​αναμειγνύονται με την ομαλή γεύση του cheddar, και καπνίζουν για εκείνη την χυμό και τρυφερότητα. Αυτό πρέπει να δοκιμάσετε για όποιον του αρέσουν τα μπιφτέκια!

Ingredients

2 κιλά φρέσκο κρέας λουκάνικου chorizo (αφαιρούνται τα περιβλήματα)

1½ φλιτζάνι τριμμένο τυρί τσένταρ

Preparation

Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε το κρέας chorizo με το τριμμένο τυρί τσένταρ. Χρησιμοποιήστε τα χέρια σας για να ζυμώσετε το μείγμα chorizo μέχρι να αναμειχθεί το τυρί μέσα στο κρέας.

Πλάθουμε το μείγμα chorizo σε 4 – 5 μπιφτέκια και τα τοποθετούμε σε σχάρες καπνιστών. Βεβαιωθείτε ότι τα μπιφτέκια δεν ακουμπάνε.

Ξεκινήστε τον καπνιστή, χρησιμοποιώντας μπισκότα ξύλου Bradley της επιλογής σας (η βελανιδιά ή ουίσκι λειτουργεί πολύ καλά!). Φέρτε τον καπνιστή Bradley σας σε θερμοκρασία 250ºF.

Τοποθετήστε τα μπιφτέκια στο καπνιστή και μαγειρέψτε μέχρι η εσωτερική θερμοκρασία να φτάσει τους 165ºF.

Σερβίρετε σε ψωμάκι μπιφτέκι με γαρνιτούρες και καρυκεύματα της επιλογής σας.

Με Στηβ Σίλκα

Αγριοκαρυδιά
 Ξύλο

Hickory Bisquettes για Bradley Smokers

Η έντονη και γλυκιά γεύση των Bisquettes Hickory το καθιστά ένα από τα πιο δημοφιλή ξύλα για κάπνισμα και συνδυάζεται ιδιαίτερα με πουλερικά, βοδινό, χοιρινό, κυνήγι, υδρόβια πτηνά, ξηρούς καρπούς και τυρί.

Shop Now