Smoked Pork Cutlets and Pulled Pork Shoulder Recipe

Καπνιστό Χοιρινό κοτόπουλο και Τράβηξε χοιρινό ώμο Συνταγή



Ανακαλύψτε τα μυστικά της μετατροπής ενός φιλέτου χοιρινού κρέατος 15 lb σε ένα γαστρονομικό αριστούργημα! Με λίγα απλά συστατικά και ένα άγγιγμα δημιουργικότητας, μπορείτε να μετατρέψετε αυτήν την φιλική προς τον προϋπολογισμό αγορά σε 16 χυμώδεις μαχαιροπίρουδες και έναν ώμο χοιρινού χοιρινού κρέατος. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε νόστιμα καπνιστούς χοιρινού κρέατος, ιδανικά για πλούσια πρωινά ή γρήγορα βραδινά γεύματα.

Ingredients

15 λίβρες χοιρινό φιλέτο

4 κουταλάκια του γλυκού καστανή ζάχαρη

2 κουταλιές της σούπας χοντρό αλάτι

1 κουταλάκι του γλυκού ροζ αλάτι (Πράγα #2)

Preparation

Έπεσα πάνω σε μια φανταστική προσφορά στο τοπικό μου παντοπωλείο, όπου είχαν αυτό το κομμάτι διαθέσιμο για λίγο περισσότερο από $20,00 CAD. Ζύγιζε 15 λίβρες και από αυτή την αγορά, μπόρεσα να πάρω 16 κοτολέτες φιλέτου, το καθένα ¾" σε πάχος, καθώς και χοιρινή σπάλα χωρίς κόκαλα.

Για να προετοιμάσετε τη θεραπεία, συνδυάστε 4 κουταλάκια του γλυκού καστανή ζάχαρη, 2 κουταλάκια του γλυκού χοντρό αλάτι και 1 κουταλάκι του γλυκού ροζ αλάτι (Πράγα #2). Τρίψτε αυτό το μείγμα σε όλες τις εκτεθειμένες πλευρές των κοτολέτας. Τοποθετήστε τις καρυκευμένες κοτολέτες σε ένα δοχείο Tupperware και βάλτε το στο ψυγείο για 5 ημέρες. Ανακινήστε το Tupperware καθημερινά για να εξασφαλίσετε ομοιόμορφη σκλήρυνση των κοτοπουλών.

Για την τραβηγμένη χοιρινή σπάλα, αλατοπιπερώστε την και τρίψτε την και μετά τοποθετήστε την αμέσως στο Bradley Smoker για δείπνο το ίδιο βράδυ.

Την έκτη μέρα, μεταφέρετε τις ωριμασμένες κοτολέτες στο σετ καπνιστών στους 220 περίπουºF. Καπνίζετε τις κοτολέτες για περίπου 4 ώρες μέχρι να είναι περίπου ¾ μαγείρευτος. Μετά το κάπνισμα, αφήστε τα να κρυώσουν, συσκευάστε τα με ηλεκτρική σκούπα και καταψύξτε για μελλοντική χρήση.

Όταν είστε έτοιμοι να απολαύσετε τις καπνιστές χοιρινές κοτολέτες, αφαιρέστε τις από την κατάψυξη όπως χρειάζεται. Τα ξεπαγώνουμε και τα βράζουμε σε τηγάνι. Έχουν υπέροχη γεύση με μια πινελιά μουστάρδας ή σάλτσας μήλου, καθιστώντας τα κατάλληλα για ένα πλούσιο πρωινό ή ένα γρήγορο βραδινό γεύμα.

Όλα αυτά επιτεύχθηκε με μόλις $20! Πολλοί άνθρωποι παραβλέπουν τις μεγάλες αγορές, αλλά με λίγα ψώνια και δημιουργικότητα, μπορείτε να απλώσετε μια τεμάχια κρέατος όπως αυτή σε γεύματα αξίας άνω των 100 $.