Jalepeno Pork Bites

Το Cheddar Jalapeño καπνίζει Δαγκώματα χοιρινού κρέατος Συνταγή



Αυτά τα καπνιστά δαγκώματα χοιρινού κρέατος γεμάτα με τσένταρ είναι εύκολο να φτιάξουν και θα εντυπωσιάσουν τους καλεσμένους σας. Δεν μπορείτε να πάτε στραβά. Μόνο μερικά συστατικά και έχετε μια τέλεια απόλαυση για σνακ, πάρτι ή χώρους.

Ingredients

2 λίβρες κιμά χοιρινό

2 κουταλιές της σούπας καρύκευμα κρεόλ

1 Αυγό

1 Φλιτζάνι ψίχα ψωμιού

 Φλιτζάνι γάλα

 Φλιτζάνι σάλτσα μπάρμπεκιου

3 πιπεριές Jalapeño, καθαρισμένες και ψιλοκομμένες

150 γραμμάρια μέτριο τυρί τσένταρ, κομμένο ½ κύβους ίντσας

Preparation

Ρυθμίστε τον καπνιστή στο 250°F χρησιμοποιώντας μπισκότα ξύλου της επιλογής σας.

Σε ένα μικρό μπολ, ανακατέψτε το κιμά χοιρινό, τα καρυκεύματα κρεόλ, το αυγό, την ψίχα ψωμιού, το γάλα, τη σάλτσα BBQ και τις πιπεριές jalapeño, μέχρι να αναμειχθούν καλά.

Πιάστε μια μικρή χούφτα από το μείγμα του κρέατος και σχηματίστε ένα κεφτεδάκι που είναι περίπου 1 ½ ίντσες σε μέγεθος. Κάντε μια μικρή εσοχή στη μέση, με τον αντίχειρά σας. Πιέστε έναν κύβο τυρί τσένταρ στην εσοχή και διπλώστε το κρέας γύρω από το τυρί, ώστε να καλυφθεί. Με τα δύο σας χέρια, κυλήστε το κρέας έτσι ώστε να είναι αρκετά στρογγυλό. Τοποθετήστε το κεφτεδάκι στη σχάρα καπνίσματος Bradley. Κάνετε αυτό με το υπόλοιπο κρέας και το τυρί.

Τοποθετήστε τις σχάρες καπνίσματος στον καπνιστή Bradley. Καπνίζετε τα κεφτεδάκια μέχρι να φτάσουν σε εσωτερική θερμοκρασία 160°F, περίπου 2 ½ ώρες.