Καλαμπόκι με το καλαμπόκι με Καπνιστό λουκάνικο Συνταγή
Αυτό το καλαμπόκι με καπνιστό λουκάνικο κάνει ένα υπέροχο πιάτο. Αφού καπνίζετε τα λουκάνικα, θα σας πάρει μόλις λίγα λεπτά για να ολοκληρώσετε τη συνταγή. Εάν τυχαίνει να έχετε καπνιστά λουκάνικα εκ των προτέρων, αυτό θα είναι ένα πιάτο ενός λιμανιού, τόσο εύκολο να γίνει.
Ingredients
1 κιλό ιταλικό λουκάνικο (ήπιο ή ζεστό)
2 κουταλιές της σούπας λάδι
1 κόκκινη πιπεριά - ξεφλουδισμένη και κομμένη σε κύβους
1 κρεμμύδι - ξεφλουδισμένο και κομμένο σε κύβους
2 σκελίδες σκόρδο - ψιλοκομμένες
8 Στάχια στο στάχυ
3 κουταλιές της σούπας φρέσκο μαϊντανό - ψιλοκομμένο
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
½ κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι
Μπισκετάκια με γεύση Bradley
Preparation
Ρυθμίστε τον καπνιστή στους 275°F χρησιμοποιώντας μπισκότα με γεύση Bradley της επιλογής σας.
Τοποθετήστε τα ιταλικά λουκάνικα σε μια σχάρα καπνιστών και καπνίστε μέχρι να ψηθούν και η εσωτερική θερμοκρασία να είναι 165°F.
Αφαιρέστε από το κάπνισμα και αφήστε να κρυώσει ελαφρώς.
Κόψτε τα λουκάνικα σε φέτες ½ ίντσας.
Κόψτε τους πυρήνες από το στάχυ τοποθετώντας τη βάση του αυτιού σε ένα ξύλο κοπής και ξεκινήστε το μαχαίρι από την κορυφή, κόβοντας τους πυρήνες καθώς κατεβαίνετε.
Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι. Προσθέστε την κόκκινη πιπεριά, το κρεμμύδι και το σκόρδο. Σοτάρουμε, ανακατεύοντας συχνά για περίπου 4-5 λεπτά.
Προσθέτουμε τα κουκούτσια του καλαμποκιού και συνεχίζουμε το τσιγάρισμα για περίπου 5 λεπτά.
Ανακατέψτε τα καπνιστά ιταλικά λουκάνικα σε φέτες, τον μαϊντανό, αλάτι και πιπέρι.
Συνεχίζουμε το μαγείρεμα για περίπου 7-10 λεπτά. Το καλαμπόκι πρέπει να είναι τρυφερό και ψημένο.
Σερβίρισμα