Pork Brisket Burnt Ends Recipe

Χοιρινό στήθος Καμένα άκρα Συνταγή



Τα παραδοσιακά καμένα άκρα συνήθως κατασκευάζονται μετά το κάπνισμα ενός ολόκληρου χοιρινού κρέατος και στη συνέχεια διαχωρίζοντας τα δύο τμήματα, το επίπεδο και το σημείο. Το τμήμα σημείων στη συνέχεια είναι κύβοι και μαγειρεύεται ακόμη περισσότερο σε καμένα άκρα. Το τελικό αποτέλεσμα είναι μια εξαιρετικά νόστιμη λιχουδιά μπάρμπεκιου που είναι άγρια ​​δημοφιλής. Ωστόσο, πολλοί δεν παίρνουν το χρόνο ή την επένδυση που απαιτούνται για να κάνουν τα πιο νόστιμα χοιρινό κρέας καμένα άκρα! Λοιπόν, έχετε τύχη σήμερα γιατί θα σας δείξουμε πώς να κάνετε τα καλύτερα από τα καλύτερα άκρα!

Ingredients

1 6-8 λίβρες στήθος (κομμένο)

 Φλιτζάνι Tony's Smokin' Again Smoke 'Que Up Rub & Καρυκεύματα

1 φλιτζάνι την αγαπημένη σας σάλτσα BBQ (χρησιμοποιώ FreddyFoxx Cue Voodoo Sauce)

Ένας καπνιστής Μπράντλεϊ

Preparation

Ρυθμίστε τον καπνιστή στους 225°F, χρησιμοποιώντας μπισκότα καπνιστή Bradley της επιλογής σας. (Μου αρέσει να χρησιμοποιώ τις μπισκότες Jim Beam Bourbon)

Τρίψτε το ψαρονέφρι με Tony's Smokin' Again Smoke 'Que Up και το ντύνουμε ολόγυρα. (Αποθηκεύστε ό,τι τρίψιμο δεν χρησιμοποιήσετε για αργότερα)

Τοποθετήστε το ψαρονέφρι στο καπνιστή και καπνίστε μέχρι η εσωτερική θερμοκρασία να φτάσει τους 165°F. (Αυτό θα διαρκέσει περίπου 6-10 ώρες)

Όταν η εσωτερική θερμοκρασία φτάσει τους 165°F, τυλίξτε σφιχτά σε χαρτί κρεοπωλείου (ή αλουμινόχαρτο αν δεν έχετε χαρτί κρεοπωλείου) και καπνίστε μέχρι η εσωτερική θερμοκρασία να φτάσει τους 205°F. (Αυτό θα πάρει άλλες 2-3 ώρες)

Αφαιρούμε το ψαρονέφρι και το τυλίγουμε, φροντίζοντας να πιάσουμε τους χυμούς σε ένα ταψί αλουμινίου 8×8. Κόβουμε το ψαρονέφρι σε κύβους 1″.

Τοποθετήστε το ψαρονέφρι σε κύβους στο ταψί αλουμινίου και ρίξτε το με τη σάλτσα BBQ. Πασπαλίζουμε λίγο ακόμα Tony's Smokin' Again Smoke 'Que Up στην κορυφή. (Φροντίστε να δουλέψετε γρήγορα για να μην κρυώσει πολύ το ψαρονέφρι) Τυλίξτε σφιχτά με αλουμινόχαρτο και τοποθετήστε ξανά στο καπνιστή για 1 ώρα.

Ξεσκεπάζετε και ανακατεύετε και στη συνέχεια καπνίζετε ξανά για άλλη μια ώρα ή μέχρι να καραμελώσουν οι χυμοί. Αφαιρέστε από τον καπνιστή και απολαύστε το!