Smoked Quiche Lorraine Recipe

Καπνιστό Κις Λωρραίνης Συνταγή



Το καπνιστό Quiche Lorraine είναι μια κλασική γαλλική συνταγή που αποκτά νέα γεύση όταν χρησιμοποιείτε καπνιστό μπέικον. Είναι τέλειο για brunch και μπορεί να σερβιριστεί ζεστό ή κρύο. Και πάνω από αυτό, είναι φιλικό στην κατάψυξη και μπορεί να γίνει εκ των προτέρων.

Ingredients

24 Μίνι κοχύλια τάρτας - κατεψυγμένα

200 γρ Μπέικον

¾ Φλιτζάνι ελβετικό τυρί, τριμμένο

2 Πράσινα κρεμμυδάκια - ψιλοκομμένα

4 Αυγά

1¼ φλιτζάνι γάλα

1 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα Dijon

½-2 κουταλάκι του γλυκού νιφάδες τσίλι (προαιρετικά)

1-2 κουταλάκια του γλυκού καπνιστή πάπρικα

¼ κουταλάκι του γλυκού αλάτι

¼ κουταλάκι του γλυκού αλεσμένο μαύρο πιπέρι

Preparation

Βράζουμε το μπέικον σε λωρίδες σε ένα μεγάλο τηγάνι, μέχρι να γίνει τραγανό.

Στραγγίστε το μπέικον σε μια χαρτοπετσέτα και θρυμματίστε το μόλις κρυώσει αρκετά για να το χειριστείτε.

Αφαιρέστε τα κελύφη της τάρτας από την κατάψυξη για να ξεπαγώσουν ελαφρά όσο ετοιμάζετε το κουρκούτι.

Προθερμάνετε το φούρνο στους 375°F.

Ανακατεύουμε μαζί το μπέικον, το ελβετικό τυρί και το πράσινο κρεμμυδάκι σε ένα μπολ.

Μοιράζουμε το μείγμα στα κελύφη της τάρτας.

Χτυπάμε τα αυγά, το γάλα, τη μουστάρδα, τις νιφάδες τσίλι, την καπνιστή πάπρικα, το αλάτι και το πιπέρι.

Ρίξτε ή ρίξτε το μείγμα αυγών σε κάθε κέλυφος τάρτας.

Ψήνετε στο φούρνο για περίπου 30 λεπτά, ή μέχρι το αβγό να κολλήσει στη μέση και να ροδίσουν ελαφρά τα τσόφλια.

Απολαμβάνω!