Smoked Jumbo Polish Sausage Recipe

Καπνιστό Πολωνικό λουκάνικο jumbo Συνταγή



Αυτή είναι η καπνιστή συνταγή λουκάνικου Jumbo του παππού μου. Ήμουν στη διάθεση να δοκιμάσω κάτι λίγο διαφορετικό από το συνηθισμένο που κάνω. Έτσι, σκέφτηκα ότι αυτή η συνταγή φαινόταν σαν να αξίζει να δοκιμάσετε. Αυτή είναι μια παλιά οικογενειακή συνταγή και ελπίζω να το δοκιμάσετε και να το απολαύσετε. Εκτός αυτού, έχετε την επιλογή να το κάνετε φρέσκο ​​ή καπνιστό. Το καπνιστό λουκάνικο περιέχει όλα τα φρέσκα συστατικά και στη συνέχεια τα υπόλοιπα που αναφέρονται.

Ingredients

Φρέσκο:

10 λίβρες κιμά χοιρινό

2 Φλιτζάνια παγωμένο νερό

5 κουταλιές της σούπας μη ιωδιούχο αλάτι

1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη

2 κουταλιές της σούπας μαύρο πιπέρι

2 κουταλιές της σούπας σκόρδο

1 κουταλάκι του γλυκού μαντζουράνα

1 κουταλάκι του γλυκού αλεσμένο μπαχάρι

Καπνιστό:

2 φλιτζάνια πρωτεΐνη σόγιας

2 κουταλάκια του γλυκού instacure N.1

1 κουταλάκι του γλυκού πάπρικα

Σημείωση: Το καπνιστό λουκάνικο περιέχει όλα τα φρέσκα υλικά και στη συνέχεια τα υπόλοιπα που αναφέρονται.

Preparation

Τοποθετήστε το λουκάνικο σε καπνιστήριο προθερμασμένο στους 120ºF (48.9°C).

Διατηρήστε για μία ώρα ή μέχρι να στεγνώσει το περίβλημα.

Ανεβάστε σταδιακά τη θερμοκρασία του καπνιστηρίου στους 165ºF (73.8°C).

Εφαρμόστε βαρύ καπνό για περίπου 4 ώρες.

Συνεχίστε να μαγειρεύετε το λουκάνικο μέχρι η εσωτερική θερμοκρασία του λουκάνικου είναι 152ºF (11.1°C).

Αφαιρέστε από το καπνιστήριο και κρυώστε με κρύο νερό μέχρι η εσωτερική θερμοκρασία να είναι 110ºF (43.3°C).

Αφήστε να ανθίσει μέχρι να επιτευχθεί το επιθυμητό χρώμα.

Τοποθετούμε στο ψυγείο όλη τη νύχτα. Στη συνέχεια μαγειρέψτε ή vac pac.