Smoked Back Bacon and Brine Recipe

Καπνιστό Πίσω μπέικον και συνταγή άλμης



Για να προετοιμάσετε αυτό το καπνιστό μπέικον και τη συνταγή άλμης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ολόκληρο φιλέτο. Ό, τι και αν ζυγίζει ένα ολόκληρο φιλέτο. Όταν χρησιμοποιείτε μια άλμη, θα πρέπει να ζυγίζει 50% όσο το κρέας θεραπεύεται.

Ένα γαλόνι νερού ζυγίζει 8 λίβρες, οπότε η άλμη θα θεραπεύσει μέχρι 16 λίβρες κρέατος.

Ingredients

1 γαλόνι απεσταγμένο νερό

2½ Θεραπεία τσαγιού #1

1 φλιτζάνι χοντρό αλάτι kosher Morton

4 φύλλα δάφνης θρυμματισμένα

1 Φλιτζάνι μαύρη ζάχαρη

1 σκόρδο σε κόκκους

1 στρογγυλεμένη καρτέλα μπαχάρι ολόκληρο

1 στρογγυλεμένη καρτέλα ολόκληρα μούρα αρκεύθου

1 στρογγυλεμένη καρτέλα ολόκληρους κόκκους μαύρου πιπεριού

3 Tab μπαχαρικό cajun

¼ Φλιτζάνι αγνό μέλι

¼ Κύπελλο Τζακ Ντάνιελς

Preparation

Ρίξτε όλα τα μπαχαρικά εκτός από τη θεραπεία και το μέλι σε μια κατσαρόλα 3 λίτρων και προσθέστε 2 λίτρα από το παραπάνω νερό.

Αφήνουμε να πάρει μια βράση, χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε για 20 λεπτά. Αυτό αναδεικνύει πραγματικά τις γεύσεις.

Αφήνουμε να κρυώσει, μετά ρίχνουμε τον κάδο άλμης και προσθέτουμε το υπόλοιπο νερό.

Ανακατεύουμε καλά και βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να πάρει 40 η άλμηºF.

Προσθέστε τη θεραπεία και το μέλι.

Τώρα βάλτε τους ιμάντες της πλάτης σας και κρατήστε πατημένο με ένα πιάτο.

Αφήστε να ωριμάσει για 1 εβδομάδα.

Ξεπλύνετε καλά, τοποθετήστε το σε μια σχάρα πάνω από ένα ταψί με στεφάνι και βάλτε το στο ψυγείο ακάλυπτο όλη τη νύχτα.

Όταν είναι έτοιμο να καπνίσει, αφήστε το κρέας να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου και θερμαίνετε το καπνιστή στους 225ºF.

Καπνίστε για 3 ώρες και αφαιρέστε το όταν το IT φτάσει στο 145ºF.

Αφήστε το να κρυώσει σε θερμοκρασία δωματίου, τυλίξτε το σε πλαστικό και βάλτε το στο ψυγείο για 48 ώρες για να παντρευτούν οι γεύσεις.

Κόψτε και απολαύστε.