Smoked Bellyachin Bacon Recipe

Καπνιστό Μπέικον της κοιλιάς Συνταγή



Αυτή η καπνιστή συνταγή μπέικον Bellyaching είναι για ένα αλάτι μειωμένο, μέλι που τρίβεται και ξηρό μπέικον. Το γνήσιο μπέικον με μέλι δεν είναι απλά διαθέσιμο στο παντοπωλείο σας και θα πρέπει να κάνετε αυτό το μπέικον τον εαυτό σας αν θέλετε να έχετε αυθεντικό μπέικον με μέλι. Πιστέψτε με, είναι το καλύτερο, και μόλις το δοκιμάσετε, θα τερματίσετε την αγορά του μπέικον σούπερ μάρκετ. Εάν ζείτε σε μια πόλη, πιθανότατα θα πρέπει να παραγγείλετε φρέσκες (όχι θεραπευμένες) πλευρές από το τοπικό σούπερ μάρκετ σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή τη συνταγή ως βάση για κάθε 5 λίβρες. Αντί να χρησιμοποιείτε το σιρόπι σφενδάμου και την καστανή ζάχαρη, χρησιμοποιήστε 1/2 φλιτζάνι μέλι. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Pickling Salt, καθώς λειτουργεί καλά σε θεραπείες και διαλύεται ευκολότερα. Το παλαιότερο μπέικον θα μαγειρέψει και θα καεί σχεδόν δύο φορές πιο γρήγορα όσο το φρέσκο ​​μπέικον. Για τέλεια τραγανό, ομοιόμορφα μαγειρεμένο μπέικον χωρίς ταλαιπωρία, κάντε ό, τι κάνουν οι επαγγελματίες σεφ ... ψήνετε το! Προθερμάνετε το φούρνο στους 400 ° F, τοποθετήστε τις φέτες σε μια προθερμασμένη μαύρη κατσαρόλα ή το φύλλο ψησίματος και ψήνετε μέχρι να αρχίσει να αποδίδει το λίπος σε πέντε ή έξι λεπτά. Οι λωρίδες μπέικον μαγειρεύονται πιο σταθερά σε ένα φούρνο και όταν γίνεται μέρος του μπέικον, όλα αυτά γίνονται - χωρίς ακατέργαστα ή καμένα σημεία.

Ingredients

1 Ολόκληρη τετράγωνη χοιρινή κοιλιά (φρέσκο)

1 Lb μη ιωδιούχο αλάτι

1 ½ πίντα μέλι

2 Oz (8 επίπεδα κουταλάκι του γλυκού) Instacure #1

Preparation

Κόψτε την (φρέσκια) πλευρά σε βολικές, τετράγωνες πλάκες που θα χωρέσουν στο εσωτερικό του καπνιστή σας σε κρεμάστρες μπέικον.

Χρησιμοποιήστε μια μεζούρα για να εξαλείψετε τις εικασίες. Κρατήστε τις κοιλιακές πλάκες ΚΡΥΕΣ όσο τις εργάζεστε.

Στη συνέχεια, ανακατέψτε τα συστατικά της θεραπείας μαζί και τρίψτε τη θεραπεία καλά στο λίπος και τη σάρκα και στις δύο πλευρές.

Μην ξεχνάτε να χρησιμοποιείτε μόνο κοκκοποιημένο, μη ιωδιούχο (kosher) αλάτι κάθε φορά που ωριμάζετε το κρέας. Χρησιμοποιήστε βαρύ χαρτί κατάψυξης με πλαστική επένδυση για να τυλίξετε την πλάκα ή τοποθετήστε την σε μια βαριά πλαστική σακούλα τροφίμων.

Τοποθετήστε το μπέικον σε ένα ψυγείο ή σε ξεχωριστό ψυγείο στους 38° F. (3°C) για έξι ημέρες.

Αφαιρούμε το μπέικον και το πλένουμε πολύ καλά με χλιαρό νερό. Στεγνώστε το και μετά κρεμάστε το για τουλάχιστον σαράντα πέντε λεπτά.

Το μπέικον πρέπει να είναι στεγνό στην αφή προτού να καπνίσει. Προθερμάνετε το καπνιστήρι σας στους 140 ° F (60 ° C) και καπνίστε την πλάκα χρησιμοποιώντας ινδοκάρυδο μέχρι η εσωτερική θερμοκρασία του κρέατος να φτάσει τους 130 ° F (54 ° C)

Αυτό θα πάρει ώρες, οπότε να είστε υπομονετικοί. Μειώστε τη θερμοκρασία του καπνιστηρίου στους 120° F (49° C) και συνεχίστε να καπνίζετε το μπέικον μέχρι να αποκτήσετε ένα επιθυμητό χρυσαφί χρώμα.

Αν επιλέξετε να αφαιρέσετε τη φλούδα, περιμένετε μέχρι το μπέικον να ψηθεί και μόλις βγει από το φούρνο. Χρησιμοποιήστε ένα μαχαίρι με μακρύτερη λεπίδα, τοποθετώντας το κάτω από το υποδόριο λίπος πάνω από το άπαχο κρέας. Θα βρείτε το έργο πολύ πιο εύκολο ενώ το λίπος παραμένει ζεστό.

Τέλος, κρεμάστε την πλάκα μέσα σε ένα ψυγείο στους 38° F (3°C) για οκτώ ώρες πριν την κόψετε σε φέτες σαν το καπέλο σας!

Αυτό είναι το καλύτερο μπέικον που ίσως έχετε δοκιμάσει οπουδήποτε σε όλη σας τη ζωή! Προσέξτε η γλώσσα σας να μην σβήσει τα φώτα της ημέρας από τα χείλη σας! Είναι τόσο απλό στην προετοιμασία, μπορείτε να το μαγειρεύετε για πρωινό κάθε μέρα, αν δεν σας πειράζει να έχετε περισσότερη χοληστερίνη από το ιατρικό εγχειρίδιο ενός καρδιοχειρουργού!

Ένα μαύρο σιδερένιο τηγάνι είναι ιδανικό για το τηγάνισμα μπέικον, αν και το μπέικον μπορεί να καεί εν ριπή οφθαλμού μέσα σε οποιοδήποτε σκεύος. Αν προτιμάτε τραγανό μπέικον, χρησιμοποιήστε μέτρια φωτιά, πιο λεπτές φέτες και ρίξτε το λίπος καθώς συσσωρεύεται στο τηγάνι.

Πολλοί άνθρωποι στραγγίζουν το μπέικον σε χαρτοπετσέτες, διατηρώντας το τετηγμένο λίπος για πολύτιμο μαγειρικό λάδι γεμάτο γεύση. Συμβουλευτείτε τον καρδιολόγο σας και, στη συνέχεια, ρίξτε το μέσα από ένα λεπτό κόσκινο σε ένα γυάλινο δοχείο. Καλύψτε το και φυλάξτε το σε ψυγείο ή κατάψυξη για μελλοντική χρήση.