Smoked Portuguese Chourizo Recipe

Καπνιστό Πορτογαλικό Chourizo Συνταγή



Τα καλύτερα καπνιστό χοιρινό λουκάνικα ποτέ! Κάντε αυτά τα καπνιστά πορτογαλικά chorizo. Συνήθως χρειάζονται δύο άτομα περίπου 5 ώρες. Πολλή δουλειά, αλλά αξίζει τον κόπο.

Ingredients

6 Μεγάλα ψητά χοιρινά

1 μπουκάλι κόκκινο κρασί (μέγεθος 1,8 λίτρων)

6 Ολόκληρες κεφαλές σκόρδου, όλες θρυμματισμένες

1 φλιτζάνι αλάτι

2 βάζα πάστας πορτογαλικής πιπεριάς (1 καυτερό & 1 ήπιο - BM Brand)

3 φλιτζάνια πάπρικα

Αρκετές σταγόνες υγρού αρώματος καπνού (προαιρετικά)

1-2 πακέτα περιβλημάτων καλά ξεπλυμένα

Preparation

Κόψτε τα αλλά πολύ μικρά, περίπου στο μέγεθος ενός νυχιού. Πολλή δουλειά, αλλά αξίζει τον κόπο. Συνήθως χρειάζονται δύο από εμάς περίπου 5 ώρες.

Ανακατεύουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και τα αφήνουμε να μαριναριστούν στο ψυγείο για δύο μέρες.

Γεμιστά λουκάνικα.

Καπνίστε σε καπνιστή Μπράντλεϋ με 4-5 σφηνάκια Hickory, θερμοκρασία φούρνου ρυθμισμένη στους 70°C (160°F). Συνεχίστε το κάπνισμα για συνολικά 4-5 ώρες, ανάλογα με το μέγεθος των λουκάνικων σας. Βεβαιωθείτε ότι η εσωτερική θερμοκρασία των λουκάνικων όταν μαγειρεύονται είναι 71°C (160°F), αυτό είναι που κάνει το λουκάνικο έτοιμο και ασφαλές για κατανάλωση.

Αγριοκαρυδιά
 Ξύλο

Hickory Bisquettes για Bradley Smokers

Η έντονη και γλυκιά γεύση των Bisquettes Hickory το καθιστά ένα από τα πιο δημοφιλή ξύλα για κάπνισμα και συνδυάζεται ιδιαίτερα με πουλερικά, βοδινό, χοιρινό, κυνήγι, υδρόβια πτηνά, ξηρούς καρπούς και τυρί.

Shop Now