Smoked Pork Belly Burnt Ends Recipe

Καπνιστό Χοιρινό κοιλιά Συνταγή καμένων άκρων



Ξεκινήστε με το κάπνισμα του κρέατος για να προετοιμάσετε αυτή την ακαταμάχητη συνταγή καυσαερίων χοιρινού κρέατος. Με αυτόν τον τρόπο, η καπνιστή γεύση θα εμπνεύσει το κρέας και θα το προετοιμάσει για τις σάλτσες. Πασπαλίστε με καφέ ζάχαρη και ψιλοβρέχει σάλτσα μπάρμπεκιου, ζεστή σάλτσα και σάλτσα Worcestershire παντού. Καλύψτε με το φύλλο και τοποθετήστε πίσω στον καπνιστή.

Ingredients

1 Χοιρινή κοιλιά

2 κουταλιές της σούπας πάπρικα

1 κουταλιά της σούπας αλάτι

2 κσ αλεσμένο μαύρο πιπέρι

1 κουταλάκι του γλυκού σκόρδο σε σκόνη

1 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα ξερή

½ κουταλάκι του γλυκού θυμάρι

½ φλιτζάνι βούτυρο, κομμένο σε κύβους

1 Φλιτζάνι καστανή ζάχαρη

½ φλιτζάνι σάλτσα μπάρμπεκιου

2 κουταλιές της σούπας καυτερή σάλτσα

1 κουταλιά της σούπας σάλτσα Worcestershire

Bradley Flavor Bisquettes – μπισκότα ξύλου της επιλογής

Preparation

Ρυθμίστε το καπνιστή στους 250°F, χρησιμοποιώντας μπισκότα με γεύση Bradley της επιλογής σας.

Χρησιμοποιώντας ένα μακρύ κοφτερό μαχαίρι, αφαιρέστε τη φλούδα κόβοντάς την από την υπόλοιπη κοιλιά του χοιρινού.

Ανακατέψτε την πάπρικα, το πηχάκι, το μαύρο πιπέρι, τη σκόνη σκόρδου, τη στεγνή μουστάρδα και το θυμάρι για να φτιάξετε το καρύκευμα. Τρίψτε το καρύκευμα σε όλες τις πλευρές της κοιλιάς του χοιρινού.

Τοποθετήστε τη χοιρινή κοιλιά σε μια σχάρα καπνιστών και βάλτε την στο καπνιστή. Καπνίστε μέχρι η χοιρινή κοιλιά να φτάσει σε εσωτερική θερμοκρασία 175°F. Αυτό θα διαρκέσει μερικές ώρες.
Αφαιρέστε τη χοιρινή κοιλιά από τον καπνιστή και αφήστε να κρυώσει ελαφρά για να μπορείτε να το χειριστείτε.

Κόψτε τη χοιρινή κοιλιά σε τετράγωνα κομμάτια 1 ίντσας.

Απλώστε ομοιόμορφα την χοιρινή κοιλιά σε κύβους σε ένα αλουμινένιο ταψί μιας χρήσης με ψηλές πλευρές.

Τοποθετούμε τους κύβους του βουτύρου πάνω από το χοιρινό. Πασπαλίζουμε με καστανή ζάχαρη και περιχύνουμε με σάλτσα BBQ, καυτερή σάλτσα και σάλτσα Worcestershire παντού.

Σκεπάζετε με το αλουμινόχαρτο και το βάζετε ξανά στο καπνιστή.

Καπνίστε για μια επιπλέον ώρα. Αφαιρέστε το αλουμινόχαρτο και ανακατέψτε τους κύβους χοιρινής κοιλιάς στη σάλτσα.

Συνεχίστε να καπνίζετε μέχρι να καραμελώσουν οι κύβοι και να φτάσουν σε εσωτερική θερμοκρασία 195-205°F. Ανακατέψτε μερικές ακόμη φορές κατά τη διάρκεια αυτού του τελευταίου καπνού.

Σερβίρισμα!