Smoked Mojo Pork Recipe

Καπνιστό Χοιρινό mojo Συνταγή



Αυτή η καπνιστή συνταγή χοιρινού κρέατος Mojo είναι το αποτέλεσμα της προσπάθειας ενός φίλου. Ένας φίλος μου, ο οποίος ζει κοντά στα κλειδιά, σταματά σε ένα μικρό μέρος που σερβίρει ένα χοιρινό σάμικ mojo. Έχει εργαστεί στη συνταγή για να το αντιγράψει και έχει καταλήξει σε μια σούπερ συνταγή για ένα υπέροχο πιάτο.

Το κρέας με κύβους σε ένα κουλούρι και κάλυμμα με το επιθυμητό μείγμα mayo. Σερβίρετε με αγαπημένες πλευρές. Ελπίζω να το βρείτε τόσο καλό όσο εγώ. Σίγουρα στο να κάνω ξανά πολλές φορές. Απολαμβάνω!

Ingredients

Ένα 7 lb Boston Butt

1 ή 2 μπουκάλια εμπορικής σάλτσας mojo

1 μπουκάλι chipotle mayo

Σκελίδες σκόρδο (πολλές)

Κοσέρ ή θαλασσινό αλάτι

Μαύρο πιπέρι

Σκόνη τσίλι

Κύμινο

2 Φρέσκα λάιμ

Preparation

Αν έχετε κόκαλο σε κομμάτι χοιρινού, αφαιρέστε το και δώστε το στον σκύλο.

Μετά το ξεκόκκαλο, θα πρέπει να έχετε 3-4 κομμάτια ωραίου μεγέθους χοιρινό.

Μαρινάρετε όλη τη νύχτα με τη σάλτσα mojo και το χυμό από 2 λάιμ (προαιρετικά στα λάιμ).

Κρατήστε τη μαρινάδα αφού αφαιρέσετε το χοιρινό για μελλοντική χρήση.

Περιχύνουμε το χοιρινό παντού με σκελίδες σκόρδο. Θρυμματίστε τα αν θέλετε.

Ανακατεύουμε τα ξηρά υλικά μαζί σε ίσα μέρη εκτός από το κύμινο. Προσθέστε περίπου ½ από αυτό (επίσης προαιρετικό).

Τρίψτε το χοιρινό με τα ξηρά υλικά και αφήστε το να λιώσει όσο ζεσταίνετε το καπνιστή.

Μόλις ο καπνιστής σταθεροποιηθεί στην αγαπημένη σας θερμοκρασία, τοποθετήστε το χοιρινό στα επάνω ράφια. Συνιστάται υψηλότερη θερμοκρασία γιατί μαγειρεύετε μόνο στους 175-180 βαθμούς για 4-5 ώρες. Ελέγχετε περιοδικά για ετοιμότητα.

Το ξύλο πεκάν είναι μια ωραία επιλογή για γεύση καπνού.

Μόλις το κρέας φτάσει σε τουλάχιστον 175ºF αλλά όχι περισσότερο από 185ºF, αφαιρέστε το από τον καπνιστή και το FTC για μία ώρα.

Εάν προσθέσετε οποιοδήποτε υγρό, χρησιμοποιήστε λίγη φρέσκια σάλτσα mojo.

Παίρνουμε την υπόλοιπη μαρινάδα mojo και βράζουμε μέχρι να μειωθεί κατά ½.

Ψύξτε το μείγμα και προσθέστε ίση ποσότητα chipotle mayo και χτυπήστε μέχρι να ομογενοποιηθεί.

Αφαιρέστε το χοιρινό από το FTC και κόψτε το κρέας σε κύβους 1″ x 1″.

Στοιβάζετε το κρέας σε κύβους σε ένα τσουρέκι και το σκεπάζετε με την επιθυμητή ποσότητα μείγματος μαγιονέζας.

Σερβίρετε με τις αγαπημένες σας πλευρές.

Πέκαν
 Ξύλο

Μπισκότα πεκάν για τους Bradley Smokers

Με γλυκιά και ήπια γεύση, που τα καθιστά το πιο ήπιο ξάδερφο του Hickory, τα μπισκότα πεκάν συνδυάζονται καλά με πουλερικά, βοδινό, χοιρινό, αρνί, κυνήγι και υδρόβια πτηνά.

Shop Now